Antony vyšetrovaný pre domáce násilie, napadnúť mal tehotnú priateľku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Antony vyšetrovaný pre domáce násilie, napadnúť mal tehotnú priateľku

Antony si zarobil na poriadny problém.
Antony si zarobil na poriadny problém.AFP
Civilná polícia v Sao Paule začala vyšetrovať Antonyho (23), útočníka Manchestru United a brazílskej reprezentácie, za údajné napadnutie jeho bývalej priateľky DJ Gabriely Cavallinovej (23).

V prvý septembrový deň podala Cavallinová sťažnosť aj na polícii v Manchestri. Z vyšetrovania vyplýva, že hráč najmenej trikrát fyzicky napadol mladú ženu. Údajná obeť uviedla, že Antony ju prvýkrát zbil v júni 2022, keď bola tehotná.

"Povedal, že ak s ním nezostanem, nebudem s nikým iným, pretože dieťa čakám s ním. Buď budem s ním, alebo ja, on a náš syn zomrieme," povedala v rozhovore s novinármi Pedrom Lopesom a Beatriz Cesariniovou.

Tehotenstvo a hrozby

Dídžejka a influencerka prišla o dieťa približne po štyroch mesiacoch tehotenstva, ale neprezradila, či násilie, ktorému bola vystavená, malo niečo spoločné s potratom. Reprezentant Brazílie bol dočasne vyradený z národného výberu.

Z dokumentov vyšetrovania vyplýva, že brazílsky futbalista ju niekoľkokrát napadol aj slovne, vyhrážal sa jej a sťažoval sa na to, že sa jej páčil Neymarov príspevok na Instagrame. Cavallinová tiež súdu povedala, že v januári tohto roku, keď bola v Manchestri, ju útočník udrel do hrude a hlavy, pričom následne skončila v nemocnici.

Podľa Cavallinovej ju Antony vlani v máji porezal na ruke, keď sa ju snažil udrieť sklenenou miskou do tváre predtým, ako išla na políciu a opustila ich vzťah.

Brazílske súdy ofenzívnemu hráčovi od júna zakázali približovať sa ku Gabriele Cavallinovej alebo sa pokúšať ju kontaktovať. Obaja sa zoznámili v roku 2021, keď ešte hral za Ajax. PR tím útočníka United v reakcii na obvinenia uviedol, že prípad sa vedie v tajnosti.