Trenčín v Michalovciach vyrovnal stav predkola, Nitra vyhrala v Poprade aj druhý zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín v Michalovciach vyrovnal stav predkola, Nitra vyhrala v Poprade aj druhý zápas

Aktualizované
Trenčín sa vracia domov za stavu 1:1 na zápasy.
Trenčín sa vracia domov za stavu 1:1 na zápasy.TASR
Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili v druhom zápase predkola Kaufland play-off Tipos extraligy na ľade HK Dukla INGEMA Michalovce 6:4. V sérii hranej na tri víťazné stretnutia vyrovnali stav na 1:1.

HK Dukla INGEMA Michalovce – HK Dukla Trenčín 4:6 (0:1, 1:1, 3:4)

Góly: 32. Puliš (Glazkov, Pereskokov), 54. Puliš (Osburn, Paločko), 58. Garreffa (Zabusovs), 60. Pereskokov – 19. Petráš (Tourigny), 28. Thelin (Starosta, Obdržálek), 43. Čacho (Valach, Pietroniro), 53. Sojčík (Thelin, Pietroniro), 57. Krajčovič, 59. Krajčovič (Thelin, Starosta)

/stav série: 1:1/

Trenčania rozhodli o triumfe v tretej tretine, keď strelili štyri góly. Presadili sa postupne Viliam Čacho, Peter Sojčík a dvakrát Andrej Krajčovič, ktorý sa stal hrdinom stretnutia. Séria sa sťahuje do Trenčína, kde bude v sobotu 11. marca na programe zápas číslo tri.

HK Poprad – HK Nitra 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Góly: 5. Jermain (Razgals, Petráš) – 34. Buncis (Kašík), 47. Baláž (Bajtek, Mezei)

/stav série: 0:2/

Hokejisti HK Nitra zvíťazili aj v druhom zápase predkola na ľade HK Poprad. Po stredajšom triumfe 2:1 vyhrali vo štvrtok rovnakým výsledkom a už v sobotu môžu pred vlastnými fanúšikmi spečatiť postup do štvrťfinále. Popradčania síce viedli od 5. minúty po góle Nicka Jermaina, no hostia skóre otočili. V druhej tretine vyrovnal Filips Buncis a v tretej rozhodol Jozef Baláž.