Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Alcaraz v Šanghaji pridal 10. výhru v rade, Muchová v čínskej metropole zabojuje o titul

Alcaraz natiahol svoju víťaznú šnúru.
Alcaraz natiahol svoju víťaznú šnúru.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 5. októbra?

16:37 - Do ďalšej fázy turnaja v Číne smeruje aj svetová trojka. Alexander Zverev nemal problémy s talianskym súperom Mattiom Belluccim, ktorého po hodine a 37 minútach zdolal 6:4 a 6:2.

14:40 - Štvorka podujatia Masters 1000 v Šanghaji Novak Djokovič si v druhom kole za takmer dve hodiny poradila s Američanom Alexom Michelsenom 7:6 (3), 7:6 (9). Srb v druhom sete odvrátil dva setbaly súpera. 

Zostrih zápasu Djokovič - Michelsen.
Flashscore

13:55 - Karolína Muchová na turnaji WTA 1000 v Pekingu znovu potvrdila skvelú formu. Deň po Aryne Sabalenkovej vyradila ďalšiu hráčku z TOP 10 a po výhre 6:3, 6:4 nad svetovou sedmičkou a olympijskou víťazkou Čeng Čchin-wen postúpila do finále. O druhý a najcennejší titul sa česká tenistka, ktorá má od začiatku US Open parádnu bilanciu 11:1, pobije s Američankou Coco Gauffovou. Viac v článku.

12:00 - Sobotný program turnaja Masters 1000 v Šanghaji prerušil dážď. Na svoj prvý zápas na turnaji od porážky v treťom kole US Open v Číne čaká Novak Djokovič, po ňom by mal do súťaže vstúpiť Alexander Zverev. Obaja budú hrať vo večernom programe pod zatiahnutou strechou na centrálnom kurte.

11:33 - Prvou finalistkou turnaja WTA 1000 v Pekingu sa stala Coco Gauffová. Američanka si za dve hodiny a 21 minút poradila pomerom 4:6, 6:4 a 6:2 so španielskou protivníčkou Paulou Badosovou. V boji o trofej sa stretne s víťazkou duelu Karolína Muchová - Čeng Čchin-wen.

10:44 - Jiří Lehečka na druhý pokus oslavuje premiérovú výhru na Masters 1000 v Šanghaji. Na úvod 22-ročný Čech porazil 7:6, 6:4 španielskeho antukára Jaume Munara a hodinu po krajanovi Jakubovi Menšíkovi tiež postúpil do 3. kola. V ňom sa stretne s Holgerom Runem alebo Matteom Berrettinim.

09:42 - Jakub Menšík vyhral aj druhý vzájomný zápas s favorizovaným Rusom Andrejom Rubľovom. V druhom kole turnaja Masters 1000 v Šanghaji zvíťazil nad svetovou šestkou a minuloročným finalistom 6:7, 6:4, 6:3, tretíkrát v rade si poradil s hráčom z TOP 10 a celkovú bilanciu s nimi otočil na 3:2. O postup do osemfinále sa pobije s Alexandrom Ševčenkom.

09:37 - Taliansky tenista Jannik Sinner potvrdil pozíciu nasadenej jednotky a na turnaji ATP v čínskom Šanghaji postúpil ďalej. V zápase 2. kola a vo svojom prvom vystúpení na podujatí zvíťazil nad Japoncom Tarom Danielom 6:1, 6:4. Môže sa tak chystať na súboj s nasadeným Argentíncom Tomásom Martínom Etcheverrym.   

09:03 - 31. hráč sveta Francisco Cerúndolo už dvanástykrát v sezóne nezvládol vstup do turnaja. Na Masters 1000 v Šanghaji nasadený Argentínčan nestačil na Alexandera Ševčenka a prehral 6:7, 5:7. Kazach v treťom kole čaká na víťaza duelu Menšík - Rubľov.

07:59 - Tri dni po triumfe v Pekingu Carlos Alcaraz zvládol bez problémov vstup do turnaja Masters 1000 v Šanghaji, keď domáceho tínedžera Šanga Ťün-čchenga zdolal hladko dvakrát 6:2 a pripísal si 10. výhru v rade. V treťom kole sa stretne s ďalším Číňanom a bývalým najlepším juniorom sveta, ktorým je Wu I-ping.

06:30 - Do turnaja Masters 1000 v Šanghaji v sobotu vstúpia všetky najväčšie hviezdy. Fanúšikom sa na hlavnom dvorci predstavia Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Novak Djokovič a Alexander Zverev.