Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ancelotti poprel špekulácie o odchode, v Reale plánuje zostať až do roku 2024

Ancelotti počas posledného súťažného zápasu pred MS na lavičke Realu Madrid. Gigant zdolal Cádiz 2:1.
Ancelotti počas posledného súťažného zápasu pred MS na lavičke Realu Madrid. Gigant zdolal Cádiz 2:1.Profimedia
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (63) vyhlásil, že plánuje zostať v španielskom klube do júna 2024, keď mu vyprší zmluva. To všetko po správach o možnom prechode k brazílskej reprezentácii.

Taliansky tréner uviedol, že sa naďalej sústredí na svoju súčasnú úlohu v Madride. S tímom chce obhájiť tituly v La Lige, španielskom Superpohári a Lige majstrov. Okrem toho sa pripravuje na februárové majstrovstvá sveta klubov.

"Neviem, čo prinesie budúcnosť, žijem zo dňa na deň," povedal Ancelotti v relácii talianskeho rádia Rai 1. "Momentálne som v Madride šťastný, v tejto sezóne máme veľa cieľov. Mám zmluvu do 30. júna 2024 a ak ma Real Madrid dovtedy nevyhodí, nebudem sa sťahovať," jasne naznačil.

Ancelotti v rozhovore tiež vyzdvihol prácu argentínskeho trénera Lionela Scaloniho po tom, ako sa mu podarilo s Argentínou ovládnuť majstrovstvá sveta v Katare a získať pre Juhoameričanov historický tretí triumf. "Scaloni odviedol mimoriadnu prácu bez toho, aby musel vymýšľať niečo nové: postavil hráčov na ich miesta a dal im dobrú organizáciu v obrane," pochválil kolegu Ancelotti.

Real Madrid čaká najbližší duel 30. decembra, keď v La Lige nastúpi proti Valladolidu. Tromi bodmi sa favorit bude chcieť vrátiť na prvé miesto v tabuľke, ktoré momentálne patrí Barcelone.

Program Realu Madrid po MS v Katare.
Program Realu Madrid po MS v Katare.Flashscore