Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Philadelphii nestačilo 46 bodov Embiida, Hornets opäť pokorili Dallas

P. J. Washington zaknihoval sezónne maximum.
P. J. Washington zaknihoval sezónne maximum.Profimedia
Káder 76ers sa vždy môže oprieť o bodový prídel Joela Embiida (29), tentoraz však jeho produktívne predstavenie výhru neprinieslo. Mužstvu zo Charlotte sa druhýkrát v priebehu piatich dní podarilo poraziť tím Dallasu.

Boston Celtics - Indiana Pacers 120:95

Washington Wizards - San Antonio Spurs 136:124

Toronto Raptors - Detroit Pistons 118:97

Po dvoch prehrách si Toronto v boji o udržanie sa medzi najlepšou desiatkou opäť polepšilo, keď porazilo Detroit, ktorý si výhru k svojmu menu pripisuje len veľmi sporadicky. Raptors svojho protivníka zdolali aj vo štvrtom vzájomnom dueli.

Najvýraznejšie sa pod to podpísal Pascal Siakam s 32 bodmi, piatimi doskokmi a deviatimi asistenciami. Domáci tím si tak udržal deviatu pozíciu Východnej konferencie, Pistons sú naďalej zúfalo poslední.

Memphis Grizzlies - Houston Rockets 151:114

Dallas Mavericks - Charlotte Hornets 109:117

Mavericks na svojej palubovke hostili oponenta, ktorému pred piatimi dňami podľahli prekvapivo až o 21 bodov. Tentoraz síce bodový rozdiel nebol taký markantný, no víťaz stretnutia sa nemenil a nepomohol k tomu ani 34-bodový Luka Dončič s desiatimi doskokmi a ôsmimi asistenciami.

Hostí za ďalším cenným skalpom potiahlo duo P. J. Washington a Gordon Hayward. Prvý menovaný si nástrelom 28 bodov vyrovnal sezónne maximum, jeho kolega pridal ďalších 25. Dallas si tretím neúspechom za sebou v bitke o vrchnú desiatku západu veľmi nepomohol, Hornets sú na predposlednej priečke východu.

Tabuľka Západnej konferencie NBA
Tabuľka Západnej konferencie NBAFlashscore

Utah Jazz - Milwaukee Bucks 116:144

Portland Trail Blazers - Chicago Bulls 96:124

Golden State Warriors - Philadelphia 76ers 120:112

Hostitelia duelu mali v pláne poistiť si svoju pozíciu v hornej šestke Západnej konferencie. Prekážkou im bol tretí tím východu, no Warriors si s touto výzvou poradili. Všemožne sa to snažila zmeniť hviezda hostí Joel Embiid, ktorý zaknihoval 46 bodov, deväť doskokov a osem asistencií.

V kádri víťaza zabral 33-bodovým výkonom Jordan Poole. Mužstvo Golden State tak vyrovnalo bilanciu tohtosezónnych stretov so 76ers na 1:1 a udržalo si šiestu priečku.

Sacramento Kings - Phoenix Suns 135:127

Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder 116:111