Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Phoenix porazil lídra z Denveru a vyhral siedmykrát v rade, Oklahoma sa priblížila k play-off

Kevin Durant bol opäť hviezdou palubovky.
Kevin Durant bol opäť hviezdou palubovky.Profimedia
Basketbalisti Phoenixu zdolali v NBA lídra Západnej konferencie Denver 119:115 a ukázali, že sa s nimi musí počítať v boji o titul. Pre "Suns" to bolo siedme víťazstvo v rade. Úspešní boli aj hráči Oklahoma City, ktorí vyhrali v Utahu 114:98 a siahajú na play-off. Na to však potrebujú vyhrať svoj posledný zápas proti Memphisu.

Phoenix - Denver 119:115

Phoenix sa mohol oprieť o svojich najskúsenejších hráčov. Kevin Durant zaznamenal 29 bodov a 37-ročný Chris Paul si dokonca vytvoril osobný rekord so siedmimi trojkami v zápase. Celkovo nazbieral 25 bodov. Na druhej strane Denveru chýbali kľúčové opory na čele s Nikolom Jokičom a rozohrávačom Jamalom Murrayom. Najlepším strelcom bol Bruce Brown s 31 bodmi.

Utah - Oklahoma 98:114

Oklahoma City sa nemá na čo šetriť, keďže na diaľku bojuje s Dallasom o posledné miesto v play-off. Po víťazstve nad Utahom má náskok jedného víťazstva a pred sebou posledný zápas doma proti Memphisu. Dallas bude hrať ešte doma s Chicagom a San Antoniom.

"Sme v situácii, v akej sme chceli byť. Máme to vo vlastných rukách a vieme, že ak vyhráme posledný duel, sme v play-off," povedal Shai Gilgeous-Alexander, ktorý sa na výhre nad Utahom podieľal 22 bodmi.

Philadelphia - Miami 101:129

Vo Východnej konferencii je poslednou záhadou, kto skončí na šiestom mieste a postúpi priamo do vyraďovacej fázy. Drží ju Brooklyn, ale len s jedným víťazstvom pred Miami, ktoré vyhralo prekvapujúco jasne 129:101 vo Philadelphii. Tridsaťdeväť asistencií vyrovnalo klubový rekord z roku 1997.

Orlando - Cleveland 94:118

San Antonio - Portland 129:127