Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern rozstrieľal Leverkusen a v lige vyhral po štyroch zápasoch

Hráči Bayernu sa radovali zo štyroch gólov.
Hráči Bayernu sa radovali zo štyroch gólov.TASR
Obhajca majstrovskej trofeje Bayern Mníchov zvíťazil v piatkovej predohrávke 8. kola Bundesligy nad Bayerom Leverkusen jednoznačne 4:0. Víťazstva sa dočkali po troch remízach a jednej prehre. V neúplnej tabuľke sú na druhom mieste o dva body za Unionom Berlín, ktorý však odohral o zápas menej.

Domáci nenechali nič na náhodu a o svojom triumfe rozhodli už v prvom polčase. Postupne sa presadili Leroy Sané, Jamal Musiala a Sadio Mané. Posledný menovaný sa radoval zo svojho premiérového zásahu v Allianz aréne. 

Po zmene strán sa Mané presadil ešte raz, no o radosť ho obral verdikt VAR. Pred jeho zakončením videl arbiter duelu faul spoluhráča de Lighta. Konečný rezultát uzavrel v samom závere Thomas Müller.

V drese hostí nastúpila dvojica českých futbalistov. V základne zostave začal útočník Patrik Schick, ktorý striedal v 61. minúte. Jeho krajan Adam Hložek sa na trávnik dostal v 75. minúte. 

Trápenie Bayeru Leverkusen tak pokračuje v prebiehajúcom ročníku aj po ôsmich kolách. S jedným víťazstvom, dvomi remízami a piatimi prehrami sú na 16. mieste. 

Bayern Mníchov - Bayer Leverkusen 4:0 (3:0)

Góly: 3. Sane, 17. Musiala, 39. Mane, 84. Müller