Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bláznivý a rekordný polčas v Brooklyne, 52-bodový Siakam roztrhal Knicks

Kamerunčan bol základným kameňom úspechu mužstva.
Kamerunčan bol základným kameňom úspechu mužstva.Profimedia
Zápasový program NBA sa postaral o viacero skvelých predstavení - zahviezdili individuality aj tímy. O viac než ukážkový nástrel sa postarali basketbalisti Brooklynu, Pascal Siakam (28) potiahol Toronto svojím kariérnym maximom za výhrou.

Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks 114:108

Cavaliers úspešne pokračujú v boji o popredné priečky Východnej konferencie, tentoraz si ich kvalitnú športovú formu odniesol káder Bucks. Hostí sa za výhrou snažil všemožne potiahnuť Giannis Antetokounmpo, no jeho 45-bodový výkon na úspech nestačil. Domáci sa mohli spoľahnúť na Donovana Mitchella, ktorý k cennému zápisu dopomohol 36 bodmi.

Philadelphia 79ers - Detroit Pistons 113:93

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 108:110

Boston Celtics - Indiana Pacers 112:117

Podobným spôsobom ako Antetoukounmpo sa blysol aj Jayson Tatum vo farbách Celtics, víťazstvo z toho takisto nebolo. Dvadsaťštyriročný Američan síce zaznamenal pred vlastnými fanúšikmi 41 bodov, po zápase sa ale tešili hostia, ktorých smeroval za vytúženým cieľom 33-bodový Tyrese Haliburton s tromi doskokmi a ôsmimi asistenciami.

Brooklyn Nets - Golden State Warriors 143:113

Nevidané predstavenie s úchvatným polčasovým nástrelom predviedli basketbalisti Brooklynu a po dvoch štvrtinách mali na konte už 91 bodov, čím vytvorili nový rekord histórie klubu. Domáci káder ponúkol parádny tímový výkon, čoho dôkazom je, že pri 143 nastrieľaných bodoch ich mal najviac Kevin Durant, a to iba 23. Z ostatných dvanástich súbojov vyšli Nets víťazne až 11-krát a na východe im patrí štvrté miesto.

New York Knicks - Toronto Raptors 106:113

V domácom drese sa našli dvaja hráči, ktorí zaknihovali po 30 bodov, no všetky individuality zatienil Pascal Siakam. Kamerunský basketbalista nahádzal úctyhodných 52 bodov, vytvoril si kariérne maximum a stal sa strojcom výhry Raptors. Svojmu tímu tak výrazne dopomohol k pretrhnutiu šesť zápasov trvajúcej série prehier.

Houston Rockets - Orlando Magic 110:116

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 99:104

Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 134:120

Kings privítali na svojej palubovke mužstvo Lakers a pripísali si sedemnástu výhru sezóny. Hostitelia sa okrem iného mohli spoľahnúť aj na triple-double v podaní Domantasa Sabonisa (13-21-12). Na strane tímu z Los Angeles sa ďalším kvalitným vystúpením prezentoval LeBron James, ktorý k svojmu menu nasmeroval piaty po sebe idúci duel s viac ako 30 bodmi.

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 101:98

Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets 126:105