Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bodové hody na palubovke Knicks, Lowry stúpol v historických tabuľkách

Bodové hody na palubovke Knicks, Lowry stúpol v historických tabuľkách
Bodové hody na palubovke Knicks, Lowry stúpol v historických tabuľkáchProfimedia
NBA pre niektoré tímy odštartovala už piate sezónne vystúpenia a pocit víťazstva ešte nespoznali hráči Orlanda. Prepis histórie mohli vidieť fanúšikovia v Portlande, no tešil sa z neho hosťujúci hráč Miami.

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 103:92

Na tretej výhre domáceho mužstva v rade sa až šestica hráčov podieľala dvojciferným počtom bodov. Pre hostí z Orlanda to bol už piaty duel bez víťazstva za sebou, od začiatku ročníka ešte nevyhrali.

Aj napriek prehre bol najproduktívnejším basketbalistom stretnutia Paolo Banchero, ktorý si 29 bodmi vytvoril sezónne maximum. Taliansky rodák sa týmto počinom stal len treťou draftovou jednotkou v histórii s viac než 20 bodmi v každom z prvých piatich zápasov NBA kariéry.

Detroit Pistons - Atlanta Hawks 113:118

Milwaukee Buck - Brookly Nets 110:99

Tretí víťazný zápis Bucks režiroval opäť Antetokounmpo, ktorý len o bod zaostal za svojím nástrelom 44 bodov z predchádzajúceho duelu. Zaznamenal aj 14 doskokov a počas aktuálnej sezóny si v tejto štatistike zakaždým udržal dvojciferné čislo.

New York Knicks - Charlotte Hornets 134:131pp

Bodovo najbohatšie stretnutie mohli vidieť diváci v Madison Square Garden a do veľkej miery sa oň postaral Jalen Brunson. Dvadsaťšesťročný rozohrávač nastrieľal 27 bodov a pridal aj 13 asistencií, čim si v tomto smere vytvoril kariérne maximum.

Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 119:109

Chicago Bulls - Indiana Pacers 124:109

Portland Trail Blazers - Miami Heat 98:119

Na druhú sezónnu výhru Heat bude v dobrom spomínať rozohrávač hostí Kyle Lowry. Američan si k svojmu menu zapísal 17 bodov, z čoho až 15 bolo vďaka trojkovým pokusom. V košoch za tri body sa posunul už na 13. priečku histórie NBA.

Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs 134:122

Utah Jazz - Houston Rockets 109:101

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers 110:99

Po slabšom výkone a prehre proti Portlandu sa do obvyklej prevádzkovej teploty opäť dostal Nikola Jokič. Od ďalšieho triple double ho delila len jediná asistencia - nazbieral ich deväť. K tomuto zápisu však pridal 31 bodov a 13 doskokov, čím sa znova stal najväčším ťahúňom svojho tímu.