Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bratislava prichádza o veľkolepú odvetu, Pirát sa pred súbojom s Vémolom zranil

Atraktívna odveta Vémola verzus Krištofič sa nateraz neuskutoční.
Atraktívna odveta Vémola verzus Krištofič sa nateraz neuskutoční. OKTAGON MMA
Hlavné mesto malo na začiatku novembra zažiť atraktívnu odvetu dvoch česko-slovenských velikánov aj po druhý raz. Rivalita medzi Karlosom Vémolom (37-8) a Samuelom Krištofičom (17-6) však minimálne nateraz druhé pokračovanie nenapíše. Druhý menovaný sa zranil. 

Víťaz druhej série reality šou OKTAGON VÝZVA koncom minulého roka šokoval celú Prahu. Na nepriateľskej pôde zmietol všetky papierové predpoklady zo stola a pripísal si doposiaľ najväčší kariérny triumf. Už po 108 sekundách knokautoval legendárneho Karlosa Vémolu, pričom sa stal iba tretím bojovníkom z územia Česka a Slovenska, ktorému sa to podarilo. 

Rivalita medzi dvojicou neutíchla ani po vzájomnom meraní síl. Pri každej príležitosti si vymieňali ostré odkazy, pričom český veterán sa viackrát vyjadril, že deväť z desiatich duelov by sa mu podarilo ovládnuť. Samuel Krištofič preto neváhal a na júlovom turnaji pod holým nebom v Bratislave vyzval konkurenta na odvetu. "Terminátor" bol pripravený opustiť športový dôchodok, aby potvrdil, že ho počas profesionálnej kariéry nedokázal dvakrát zdolať žiadny protivník. 

Zoči-voči sa do klietky mali postaviť 9. novembra na podujatí OKTAGON 63. Slováka však zo súboja o opasok poloťažkej divízie vyradili zdravotné komplikácie. "Pre vážne zranenie sa Pirát nepredstaví v odvete proti Karlosovi v Bratislave," uviedla v stredu organizácia na sociálnych sieťach. Bližšie informácie nateraz poskytnuté neboli. Bývalý zápasník UFC však na karte nateraz ostal, z čoho sa dá vyčítať, že vedenie preňho hľadá náhradu.