Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Oktagon v Bratislave prišiel o hlavný ťahák, Šanikidzeho nepustí do boja zranenie

Gruzínsky šampión má poranené rameno.
Gruzínsky šampión má poranené rameno.Oktagon MMA
Organizácia Oktagon MMA zamieri 29. apríla do Bratislavy, kde uskutoční turnaj s poradovým číslom 42. Diváci napokon neuvidia ozdobu zápasníckej karty, ktorou mal byť titulový duel medzi Matem Šanikidzem (24) a Losenem Keitom (25).

Zápas dvoch neporazených hviezd organizácie sľuboval poriadne napätie. Vyzývateľ Keita je držiteľom titulu v ľahkej váhe a brúsil si zuby aj na pokorenie perovej divízie, ktorej aktuálne kraľuje Gruzínec.

Obaja si v médiách vymenili niekoľko štipľavých odkazov. Šanikidze totiž prvú výzvu "Black Panthera" neprijal a ambiciózny Belgičan musel prejsť cez prekážku v podobe Samuela Barka.

"Šanikidze je pre mňa prioritou. Bol som to ja, kto porazil Ivana Buchingera. Od toho dňa hovorím, že chcem opäť bojovať o titul v šesťdesiatšestke. Môže utekať, ale nemôže sa schovať. Mal veľa rečí, takže si myslím, že tento zápas potrebuje," vyjadril sa Keita v exkluzívnom rozhovore pre náš portál ešte vo februári.

Očakávaný duel prekazili zdravotné problémy šampióna. "Mate Šanikidze má, bohužiaľ, zranené rameno, ktoré mu nedovoľuje nastúpiť v titulovom zápase s Keitom v Bratislave. Čoskoro prinesieme ďalšie informácie," prezradila organizácia na sociálnych sieťach.

"Ospravedlňujem sa fanúšikom, hlavne Ondřejovi Novotnému a Paľovi Nerudovi. Vy všetci ste mi veľmi pomohli, keď som sa trápil a urobili ste pre mňa všetko. Teraz, keď som musel odstúpiť, ma to ešte viac štve, pretože viem, že každý čakal, že uvidí ten zápas. Áno, ak budem vyliečený a pripravený, k zápasu určite dôjde, pretože SA MUSÍ USKUTOČNIŤ," napísal šampión na Instagram.

Belgického bojovníka s najväčšou pravdepodobnosťou v metropole Slovenska uvidíme. Promotéri mu v týchto dňoch hľadajú nového súpera.