Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trilógia je blízko, Végh vyzval Vémolu. Povedzte kedy a kde, reaguje český bojovník

Naposledy sa radoval Vémola.
Naposledy sa radoval Vémola.Profimedia
Fanúšikovia, ktorí si želali trilógiu, sa dočkali. Attila Végh (38) si to v rozhodujúcom dueli rozdá s Karlosom Vémolom (39). Aktuálny stav medzi oboma bojovníkmi je 1:1. Naposledy sa pred viac ako 27 tisíc priaznivcami v pražskom Edene tešil Vémola. Dátum i miesto trilógie zatiaľ známe nie je.

Ani nie dva mesiace od "odvety storočia" a triumfe Karlosa Vémolu dali obaja bojovníci o sebe opäť vedieť. Dlho sa čakalo, či z toho bude tretí - rozhodujúci - súboj, alebo koniec kariéry. Nakoniec sa ozval Attila Végh, ktorý na svojej sociálnej sieti vyzval českého bojovníka k ďalšiemu zápasu. 

"Hello! Je čas, aby som vytiahol tieto rukavice, ktorými si ma v Edene porazil a je to medzi nami 1:1. Nielen ty a ja, ale celý národ je zvedavý, kto je lepší bojovník. Dúfam, že na túto otázku dostanem od teba odpoveď. Že do roka a do dňa sa naša trilógia uskutoční na veľkom podujatí, akým bol Eden, pretože náš zápas si takúto veľkosť zaslúži. Teraz máš v rukách kartu ty. Čakám na tvoju odpoveď," vypálil Végh "direkt" na Instagrame.

Odpoveď? Akoby Karlos Vémola čakal na tento moment. Reagoval prakticky okamžite. "Attitka, užívam si dôchodok. Práve som v bazéne a vyskočilo mi nejaké video, že si pýtaš trilógiu, že ti mám dať vedieť. Neviem, čo ti mám dať vedieť. Stačí, keď mi dáte vedieť dátum a ja vyskočím z bazéna a začnem makať. Som pripravený na trilógiu."

"Potrebujem vedieť dátum a ty hovoríš, že do roka a do dňa. Jediné, čím si nie som istý, je, či sa dokážem pripravovať rok v kuse na jeden zápas," poslal Vémola svoju odpoveď. A tým zároveň naznačil, že možno príde ešte jeden zápas.