Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V zákulisí bratislavského Oktagonu: VIDEOrozhovory s Buchingerom, Szabovou a Smolkovou

Buchinger zaznamenal neuveriteľné 43. víťazstvo v kariére.
Buchinger zaznamenal neuveriteľné 43. víťazstvo v kariére.Oktagon MMA
Slnko, párty a dobrá nálada. Organizácia Oktagon MMA v sobotu navštívila Bratislavu. Peugeot Arena privítala prvý turnaj pod holým nebom v krajine, na ktorom sme nemohli chýbať ani my. Prinášame vám teda exkluzívne rozhovory s účastníkmi podujatia, ktoré sa zapísalo do histórie tohto športu na Slovensku.

Legenda nepovedala posledné slovo

Ivana Buchingera niektorí na konci roka po prehre s Ronaldom Paradeiserom odpisovali, 38-ročný veterán však v Bratislave ukázal, že ešte nepatrí do starého železa. Poliaka Lukasza Rajewskeho "uškrtil" už na začiatku 2. kola. Išlo o tzv. rezervný zápas pyramídy Tipsport Gamechanger, čo znamená, že ak jeden z účastníkov európskej Ligy majstrov v MMA nebude môcť nastúpiť, nahradí ho práve ostrieľaný Slovák.

V našom interview zanalyzoval víťazné stretnutie a hovoril aj o svadbe, ktorú absolvoval len dva týždne pred vystúpením pred slovenskými fanúšikmi.

Rozhovor s Ivanom Buchingerom.
Flashscore

Po víťazstve dovolenka pri mori

Slovensko sa môže pochváliť horúcim želiezkom v ohni ženského MMA. Lucia Szabová od svojho debutu medzi profesionálmi ešte neokúsila horkosť porážky a z víťaznej cesty ju nezviedla ani dvojročná pauza spôsobená materskou dovolenkou.

Rodáčka z Bratislavy po návrate absolvovala už druhé víťazné stretnutie, tentokrát si to odniesla skúsená Španielka Aitana Álvarézová, ktorú zdolala "síce" na body, no počas celého stretnutia dominovala. Po súboji nám prezradila, že odlieta na dovolenku do Chorvátska a má jasný cieľ - získať titul: "Myslím si, že po ôsmich výhrach si o to môžem požiadať. Už to tak cítim, že som na to pripravená."

Rozhovor s Luciou Szabovou.
Flashscore

Splnený sen mladej Revúčanky

Oktagon je aj o emóciách a autenticite. Keď sa nám naskytla vzácna možnosť priniesť vám zábery priamo zo šatne, neváhali sme. Obzvlášť, keď na stoličke sedela dojatá Veronika Smolková, vychádzajúca nádej slovenskej scény, ktorá len pred pár minútami zažila najväčší úspech kariéry.

Vo svojom druhom vystúpení pod hlavičkou žlto-čiernej organizácie zaznamenala premiérové víťazstvo nad Srbkou Jovanou Dukičovou, ktorú v 2. kole doslova umlátila na zemi a získala mimoriadne cenný skalp na TKO. Veronika zastupuje banskobystrický Dracula MONACObet Gym a okrem iného prezradila aj to, čo sa jej odohrávalo v hlave po oznámení výsledku.

Rozhovor s Veronikou Smolkovou.
Flashscore