Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vémolu čaká drsný návrat. Matavao srší sebavadomím: Karlos už nebude kráľ

OKTAGON 41 sľubuje zaujímavé divadlo.
OKTAGON 41 sľubuje zaujímavé divadlo.Profimedia
Fanúšikovia i neprajníci sa môžu tešiť sa návrat Karlosa Vémolu (37) do ostrého zápasu. Posledný boj českého zápasníka sa datuje do polovice roka 2022, keď v prvom kole porazil Jokera Iliča (34) a stal sa šampiónom poloťažkej váhy organizácie OKTAGON.

"Terminátora" teraz v krátkom časovom úseku čakajú dve neľahké skúšky - najprv ho vo vzájomnom meraní síl vyzve Al Matavao, o mesiac neskôr je na programe zúčtovanie v dlho očakávanej odvete s krajanom Patrikom Kinclom.

"Veľa hejterov mi vyčítalo Lohorého, keď som sa s ním stretol. Ale pozrite sa, čo robí, ako porazil Piráta a podobne. Matavao podľa mňa urobil skvelý zápas práve s Pirátom a úplne vymazal Mazúcha. Myslím si, že ľudia niekedy zbytočne podceňujú celkom dobrých bojovníkov. To sa ukáže v Liberci. Poraziť ho je pre mňa samozrejmosť. Je to len jedna zo zastávok na mojej ceste a potom príde na rad Kincl," vravel Vémola vo videu NA DOHLED z produkcie OKTAGON MMA a pokračoval smerom k súboju s českým protivníkom:

"Verím, že Kincla dorazím skôr, ako by si ľudia mohli myslieť. Ľudia ho určite nepodceňujú. To, že ukončím Matavaa, ľudí neprekvapí, ale to, že Kincla ukončím veľmi rýchlo, ľudí može prekvapiť."

Vémolov najbližší oponent srší sebavedomím a pred duelom s tunajšou legendou si verí, aj keď je v úlohe outsidera. Upozorňuje, že v minulosti už dokázal zaskočiť nejedného súpera a niečo podobné má v úmysle aj tentoraz:

"Myslím, že väčšina z vás ma v zápase s Vémolom podceňuje. Len aby ste vedeli, vypínal som jedného súpera za druhým, práve to ma dostalo do Contender Series, kde som bojoval o zmluvu s UFC. A čo váš chlapec Mazúch? Je to jediný bojovník, ktorý vypol Apolla, ale aj tak som ho ukončil v prvom kole. Verte mi, že keď sa trafím, všetci idú k zemi. Počítajte s tým, že 15. apríla opäť udriem."

Matavao svoju silu v spomínanom dueli s Mazúchom ozaj demonštroval. Tak ako všetci zápasníci, aj on vie, čo môže od Čecha očakávať, no pripraviť sa na to nie je vôbec jednoduché. Účinnú zbraň na to za dlhú dobu našiel iba Attila Végh, ostatní vyzývatelia smerovali na zem, kde už bol pánom práve Vémola. 

Rodák z Americkej Samoy nepovažuje Karlosa za neporaziteľného a vraví, že pozná jeho slabé stránky. "Karlos má vo svojom prejave veľa dier. Keď ste zápasník, mali by ste mať všetky dostupné bojové schopnosti, aby ste boli skvelý. Síce viem, že bol v UFC, ale neprináša do klietky nič z toho, čo tam prinesiem ja. Vedel som, že budem veľký outsider, ale len by som chcel odkázať, nech ste pripravení. Pretože Karlos už po tomto zápase nebude kráľ," citoval iSport.cz zápasníka, ktorý ešte nikdy neprehral v 1. kole. Jeho aktívna bilancia znie 10 výhier a 5 prehier.