Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bledá ruší plánovaný zápas v UFC, do bitky s O'Neillovou ju nepustila infekcia

Na ďalšie vystúpenie v UFC si Bledá musí počkať.
Na ďalšie vystúpenie v UFC si Bledá musí počkať.Profimedia
Bojovníčka MMA Tereza Bledá (22) zrušila svoj plánovaný zápas v elitnej svetovej organizácii UFC. Česká reprezentantka sa mala v polovici augusta stretnúť v Perthe so škótskou súperkou Casey O'Neillovou (26). V sobotu na Instagrame však Bledá napísala, že zápas v Austrálii musí zrušiť zo zdravotných dôvodov.

Bledá svoje rozhodnutie vysvetlila slovami: "Bohužiaľ, pred desiatimi dňami sa mi objavila infekcia v prste. Snažila som sa urobiť všetko, aby zápas prebehol, liečba a antibiotiká však nezabrali. Včera som musela ísť na operáciu na čistenie."

Česká zápasníčka sa následne ospravedlnila súperke, organizácii aj svojmu tímu. V oktagone sa naposledy predstavila vlani v júni, keď v Las Vegas na body porazila Gabriellu Fernandesovú a v druhom súboji v UFC si tak pripísala premiérové víťazstvo. Vo svojom úvodnom predstavení na prestížnej pôde prehrala pred limitom s inou Brazílčankou Nataliou Silvovou a zaknihovala tak jedinú prehru v doterajšej MMA kariére.

O'Neillová mala byť pre zverenkyňu trénera Andrého Reindersa doposiaľ najťažšou skúškou. O štyri roky staršia súperka je v rebríčku organizácie na 14. mieste mušej váhy do 56,7 kg.