Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tretí zápas v UFC. Bledú čaká najväčšia výzva kariéry, v Austrálii sa pobije s O'Neillovou

Bledá sa v UFC predstaví po tretí raz.
Bledá sa v UFC predstaví po tretí raz.Profimedia
Českú MMA bojovníčku Terezu Bledú (22) čaká 17. augusta tretí zápas v poprednej svetovej organizácii UFC. V Perthe sa stretne so škótskou súperkou Casey O'Neillovou (26) a pre zverenkyňu trénera Andrého Reindersa (43) by malo v Austrálii ísť o najťažšiu skúšku v doterajšej kariére. O štyri roky staršia protivníčka je štrnástkou organizácie v mušej váhe do 56,7 kg.

Bledá na sociálnych sieťach uviedla: "Po dlhej pauze zo zdravotných dôvodov som konečne späť. Čaká ma štrnástka mojej váhy v Austrálii, nemôžem sa tešiť viac." 

Češka sa v klietke naposledy predstavila v júni 2023, keď v Las Vegas zdolala na body Gabriellu Fernandesovú z Brazílie a v druhom zápase v UFC si pripísala premiérové ​​víťazstvo. V prvom dueli v organizácii prehrala pred limitom s Brazílčankou Nataliou Silvovou a zaknihovala doteraz jedinú porážku v MMA kariére.

Pre O'Neillovú je to siedmy zápas v UFC, pričom po úvodných štyroch víťazstvách dvakrát za sebou prehrala. Naposledy neuspela v decembri minulého roka proti brazílskej oponentke Ariane Lipskej.

O'Neillová - Bledá (18. augusta)