Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bratislavské finále domácich tínedžeriek ovládla Pohánková, súboj titanov pre Sinnera

Mia Pohánková môže vo veku 15 rokov dosiahnuť cenný úspech.
Mia Pohánková môže vo veku 15 rokov dosiahnuť cenný úspech. Profimedia / TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 13. októbra?

16:13 - Iba 15-ročná slovenská tenistka Mia Pohánková sa stala víťazkou dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open. Vo finále zdolala svoju krajanku Renátu Jamrichovú 2:6, 6:4, 6:2 a dosiahla životný úspech. Pre Pohánkovú to bol iba tretí turnaj na ženskom okruhu ITF. Z bratislavského NTC si odnáša prémiu 9142 USD pred zdanením a 75 bodov do svetového rebríčka WTA.

14:12 - Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková sa stala víťazkou dvojhry na turnaji WTA 1000 v čínskom Wu-chane. V pozícii nasadenej jednotky zdolala päťku pavúka domácu Číňanku Čeng Čchin-wen po trojsetovom boji 6:3, 5:7, 6:3. Pre svetovú dvojku to bol štvrtý turnajový triumf v sezóne a sedemnásty v kariére. Viac informácií v článku.

12:30 - Taliansky tenista Jannik Sinner sa stal víťazom turnaja Masters 1000 v Šanghaji. Najvyššie nasadený hráč zdolal vo finále štvorku pavúka Srba Novaka Djokoviča 7:6 (4), 6:3. Pre svetovú jednotku to bol siedmy turnajový triumf v sezóne a sedemnásty v kariére. Viac informácií v článku.

Zostrih zápasu Sinner - Djokovič.
Flashscore

11:15 - Alex Molčan po hodine a dvoch minútach skrečoval súboj s krajanom Milošom Karolom, ktorý v tom čase viedol 6:4, 3:1. Druhý menovaný postúpil do finále kvalifikácie o hlavnú časť turnaja na talianskej Sardínii. 

10:36 - Anna Danilinová a Irina Chromačevová zdolali vo finále tisícky vo Wu-chane americký pár Asia Muhammadová, Jessica Pegulová 6:3, 7:6 a získali svoj štvrtý spoločný titul v tejto sezóne. Pre obe ide o najväčší triumf.

09:30 - Bratislava zažije atraktívne vyvrcholenie podujatia J&T Banka Slovak Open. O titul proti zabojujú dve obrovské nádeje tunajšieho tenisu. Perspektívna 17-ročná Renáta Jamrichová vyzve ešte o dva roky mladšiu krajanku Miu Pohánkovú. Viac informácií v článku.

09:00 - Semifinále kvalifikácie na turnaj v talianskom meste Olbia proti sebe postaví dvoch slovenských tenistov. Alex Molčan si po prvý raz vo svojej kariére zmeria sily s krajanom Milošom Karolom