Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bystričania otočili zápas s Michalovcami, víťazne Poprad aj Nové Zámky

Bystričania otočili zápas s Michalovcami, víťazne Poprad aj Nové Zámky.
Bystričania otočili zápas s Michalovcami, víťazne Poprad aj Nové Zámky.TASR
V 24. kole Tipos extraligy hokejisti Banskej Bystrice zdolali Michalovce 3:2 a súperovi pretrhli päťzápasovú víťaznú šnúru.

HC ´05 Banská Bystrica – HK Dukla Ingema Michalovce 3:2 (0:2, 2:0, 1:0)

Góly: 23. Tamáši (Kontos, Björkung), 33. Kojo (R. Gašpar, J. Sukeľ), 49. J. Sukeľ (R. Gašpar, Bíreš) - 1. Pavlovs (Michalčin, Glazkov), 10. Vašaš (Galamboš)

Hráči spod Urpína zaknihovali tretiu výhru za sebou a na svojom štadióne vyhrali za tri body iba tretíkrát v aktuálnej sezóne. Otočili skóre z 0:2 na 3:2. Víťazný zásah zaznamenal Jakub Sukeľ, ktorý pridal aj jednu asistenciu. Rastislav Gašpar nazbieral tiež dva body.

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Gól: 31. Jedlička (Langkow, Csányi)

Brankár Adam Trenčan dosiahol druhé čisté konto v sezóne. Zvolen zdolal Liptákov v ôsmom stretnutí po sebe. Pre Zvolen to bolo piate víťazstvo po sebe, po ktorom sa bodovo dotiahol na vedúci Slovan Bratislava, no "belasí" majú zápas k dobru. Liptáci sú priebežne na predposlednom 11. mieste.

HK Poprad - HK Nitra 4:3 sn (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0, 1:0)

Góly: 32. Bubela (Kotvan), 44. Vainio (Záborský, Svitana), 55. Razgals (Drgoň, Betker), rozh. nájazd: Skokan – 29. Krivošík (Guman, Baláž), 43. Elmer (Gajdoš), 58. Donaghey (Sýkora, Duke)

"Kamzíci" triumfovali v druhom stretnutí za sebou a zostali na siedmom mieste. Nitrania prehrali deviaty duel v sérii a patrí im naďalej posledná 12. priečka v tabuľke. V tíme hostí chýbal pre udalosti z predchádzajúcich dní útočník Ondrej Molnár, ktorý dostal osobné voľno. Adam Sýkora nastúpil v druhom útoku Nitry.

HC MIKRON Nové Zámky - HC MV Transport Prešov 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Góly: 14. T. Mikúš (J. Mikúš), 42. Števuliak (T. Mikúš) - 40. Girduckis (Nauš)

Novozámčania naplno bodovali druhýkrát po sebe a so 47 bodmi sú priebežne na 3. mieste s dvojbodovou stratou na Slovan Bratislava a Zvolen. Prešovčania nenadviazali na dve víťazstvá z uplynulých kôl a s 25 bodmi im patrí priebežná desiata priečka o bod pred Liptovským Mikulášom.