Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Celtic čaká na výhru, Postecoglou: Je to o silnejšej mentalite

Brankár Hart inkasoval od hráčov Lipska tri góly.
Brankár Hart inkasoval od hráčov Lipska tri góly.Profimedia
Dva góly Andrého Silvu (26) a jeden z kopačky Nkunkuho (24) znamenali druhú prehru pre Celtic v troch zápasoch skupiny F. Škótsky majster hostí Lipsko na svojom štadióne v utorok.

Ďalšia rana prišla v priebehu prvého dejstva. Už v 37. minúte nemohol v stretnutí pokračovať kapitán McGregor. Trávnik opustil pre zranenie kolena.

"Napriek všetkému musíme zostať pozitívne naladení. Rovnako je potrebné, aby sme verili tomu, čo robíme. Ak tak urobíme, budeme mať šancu uspieť," povedal tréner Ange Postecoglou

V aktuálnej edícii Ligy majstrov Celtic ešte nezvíťazil. Doma podľahol Realu Madrid rozdielom triedy. So Šachťarom iba remizoval. Po troch kolách je s jedným bodom a skóre 2:7 na poslednom mieste tabuľky. 

"Aby sme cez toto všetko dostali a začali dosahovať výsledky, potrebujeme silnejšiu mentalitu. Nie je to ľahké, prichádza so skúsenosťami," dodal 57-ročný kormidelník.

Na opačnej strane sa Lipsko dočkalo prvého trojbodového ťaženia po dvoch prehrách. Tréner Marco Rose, ktorý prevzal mužtvo v úvode septembra, v piatom súťažnom vystúpení pripísal k dvom prehrám tretiu výhru. 

Nemecký celok sa musí v najbližších mesiacoch zaobísť bez svojej opory v bráne. Péter Gulácsi si poranil predný skrížený väz v kolene.