Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Celtics stanovili trojkový rekord, Fox rozhodol predĺženie z polovice ihriska

Večer v znamení čísla 3.
Večer v znamení čísla 3.Profimedia
Program zámorskej NBA nebol bohatý len na bodové skóre takmer všetkých duelov, ale aj na zaujímavé udalosti a rekordy hráčov či tímov.

Orlando Magic - Sacramento Kings 123:126pp

Dramatický záver duelu v Orlande okorenil De'Aaron Fox, ktorý o víťazstve po predĺžení rozhodol pokusom takmer z polovice ihriska. Týmto počinom korunoval svoj 37-bodový výkon a hosťujúcemu Paolovi Bancherovi pokazil príchuť kariérneho maxima 33 bodov.

Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 94:98

Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans 124:121pp

Dejounte Murray zaznamenal svoje prvé triple-double v drese Hawks, čím sa značnou mierou podieľal na šiestom sezónnom víťazstve tímu, ktoré sa zrodilo po predĺžení.

New York Knicks - Boston Celtics 118:133

Výhra Celtics sa niesla v znamení rekordu úspešných trojkových pokusov. Každý hráč hostí, ktorý v sobotu nastúpil na palubovku, trafil aspoň jednu trojku. Obom z dvojice Jaylen Brown a Jayson Tatum sa ich podarilo až šesť.

Dokopy ich káder nahádzal až 27, čo je nový tímový rekord. Za najlepším zápisom Milwaukee Bucks z 29. decembra 2020 zaostal Boston iba o dva zásahy.

Milwaukee Bucks - Oklahoma City Thunder 108:94

Bucks zlepšili svoj klubový rekord v počte po sebe idúcich víťazstiev pri začiatku sezóny na číslo deväť. Hviezdneho Antetokounmpa, ktorý nenastúpil pre bolesť kolena, nahradil 25-bodový Brook Lopez. Kariérnym maximom s 21 doskokmi sa blysol Bobby Portis.

Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 129:117

Denver Nuggets - San Antonio Spurs 126:101

Phoenix Suns - Portland Trail Blazzers 102:82