Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Čo bude s Bonuccim? Ikonický stopér chce ostať v Juventuse, klub s ním nepočíta

Kam zamieri skúsený pilier?
Kam zamieri skúsený pilier?Profimedia
Alessandro Lucci, agent Leonarda Bonucciho (36), potvrdil túžbu svojho klienta zostať v Juventuse. Takisto ale priznal, že spoločne zvážia ponuky, ktoré sú hodné jeho úrovne.

Taliansky obranca bol informovaný, že v klube z hlavného mesta Piemontu už ho nepovažujú za súčasť projektu. Dozvedel sa aj o tom, že tréner Massimiliano Allegri ho nezaradil na súpisku predsezónneho turné v Spojených štátoch amerických.

Bonuccimu ostáva do konca zmluvy v Juventuse len rok. Problémom môže byť jeho plat - je jedným z najlepšie zarábajúcich hráčov tímu. Aj preto sa ho zrejme klub chce zbaviť čo najskôr, "stará dáma" totiž intenzívne pracuje na znížení mzdových nákladov. 

V rozhovore pre ANSA poskytol Lucci aktuálne informácie a potvrdil, že ponuky sa budú posudzovať už čoskoro. "Počujem mnoho fantazijných klebiet o Bonuccim, jeho hlavnou túžbou je však zostať v Juventuse. Pred niekoľkými mesiacmi bol kapitánom, chce si vybojovať svoje miesto v mužstve."

Bonucci odohral za Juventus počas uplynulej sezóny 26 duelov
Bonucci odohral za Juventus počas uplynulej sezóny 26 duelovFlashscore

"Je to futbalista svetovej triedy, kapitán a líder tímu. Ak by nastala situácia na trhu, zvážili by sme len ponuky hodné jeho úrovne, aby sme našli najlepšie riešenie pre každého," vraví hráčov zástupca.

V posledných týždňoch boli s príchodom Bonucciho spájané viaceré talianske kluby. Objavilo sa medzi nimi aj Lazio, zatiaľ ale nedošlo k žiadnemu konkrétnemu pokroku.