Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšie súboje večných rivalov? Ronaldo otvorený prestupu do ligy, v ktorej by hral Messi

Dočká sa svet ďalšej kapitoly legiend?
Dočká sa svet ďalšej kapitoly legiend?Profimedia
V centre pozornosti futbalového sveta je momentálne Lionel Messi (35), ktorý rozhoduje o svojej kariérnej budúcnosti. Jeho verdikt by mohol ovplyvniť aj Cristiana Ronalda (38).

Argentínčan má údajne na stole tri možnosti: americký Inter Miami, saudskoarabský Al Hilal  a milovanú Barcelonu. Každý zo spomínanej trojice vyjadril túžbu podpísať zmluvu s víťazom majstrovstiev sveta. Katalánci sú v súčasnosti limitovaní platovými obmedzeniami, ktoré im bránia v tom, aby Messimu zaručili, že bude registrovaným hráčom. V posledných dňoch nabrala na intenzite práve možnosť spojenia 7-násobného držiteľa Zlatej lopty s floridským Miami.

V prípade pripojenia sa k saudskoarabskému Al Hilalu by sa opäť stretol so svojím odvekým protivníkom Cristianom Ronaldom, Portugalčan totiž pôsobí v mužstve Al-Nassr. Zahraničný zdroj uviedol, že ak Messi skutočne zamieri na Floridu, Ronaldo by bol otvorený tomu, aby už po šiestich mesiacoch opustil Saudskú Arábiu a prestúpil by do iného klubu Major League Soccer. Takisto sa tvrdí, že minimálne jeden klub v MLS skúma možnosť priviesť portugalskú ikonu, aby konkurovala práve svojmu rivalovi.

Legendárne duo dominovalo futbalu viac ako desať rokov a ich vzájomné strety boli azda najväčším priamym súbojom, aký kedy futbalová história videla. Ak by sa jednej zo spomínaných líg podarilo získať túto dvojicu, nepochybne by to aj v ich pokročilej fáze kariéry prilákalo množstvo pozornosti z celého sveta.