Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dončič vyrovnal rekord Michaela Jordana, prvá výhra sezóny pre Lakers

Ďalšie skvelé predstavenie slovinského krídelníka.
Ďalšie skvelé predstavenie slovinského krídelníka.Profimedia
Basketbalisti Los Angeles Lakers zaznamenali prvé víťazstvo v novej sezóne zámorskej NBA. Päťzápasovú sériu prehier ukončili v noci na pondelok výhrou nad Denverom Nuggets. Pozornosť pútal aj historický zápis Luku Dončiča (23).

Los Angeles Clipper - New Orleans Pelicans 91:112

Boston Celtics - Washington WIzards 112:94

Cleveland Cavaliers - New York Knicks 121:108

Víťazstvo hostiteľa režíroval 38-bodový Donovan Mitchell, pre ktorého to v aktuálne prebiehajúcom ročníku bolo už piate vystúpenie s viac ako tromi desiatkami bodov. Výnimkou bol len stret s Orlandom, v ktorom ich nazbieral len 14.

Detroit Pistons - Golden State Warriors 128:114

Výhrou nad Warriors ukončil domáci káder šnúru piatich duelov bez výhry. Cade Cunningham zaznamenal 23 bodov, desať doskokov a na triple-double mu chýbala len jedna asistencia. Najproduktívnejším hráčom stretnutia bol Stephen Curry, ktorý si pripísal 32 bodov.

San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves 107:98

Dallas Mavericks - Orlando Magic 114:105

Luka Dončič sa stal prvým hráčom po Michaelovi Jordanovi z roku 1986, ktorý dal 30 a viac bodov v úvodných šiestich zápasoch sezóny. Mavericks aj vďaka jeho výkonu zdolali Orlando, slovinský reprezentant si k menu zapísal až 44 bodov, tri doskoky a päť asistencií.

Phoenix Suns - Houston Rockets 124:109

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 121:110

Basketbalisti Lakers sa po piatich prehrách konečne dočkali víťazstva, o ktoré sa postaralo najmä duo James a Davis. Hviezdny LeBron zaznamenal 26 bodov, šesť doskokov a osem asistencií, jeho kolega pridal 23 bodov a 15 doskokov.