Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dubnica zdolala lídra tabuľky, Považská Bystrica zdemolovala Brezno

Dubničania si zobrali všetky body.
Dubničania si zobrali všetky body. Vlci Žilina
Líder TIPOS SHL zo Žiliny podľahol na domácom ľade Dubničanom a nevyužil možnosť zveľadiť svoj náskok na čele tabuľky. Považská Bystrica si poľahky poradila s Breznom.

Vlci Žilina - TSS Group Spartak Dubnica 2:4 

Góly: 16. Sloboda (Paukovček), 39. Mráz (Paukovček, Šidlík) – 10. Korbel (Huhtela, Mikuš), 27. Mikula, 38. Škvarek (Zaťko, Huhtela), 45. Addison (Kristín, Miroslav Zaťko)

Domácemu kádru sa naskytla možnosť priblížiť sa k celkovému prvenstvu v základnej časti druhej najvyššej súťaže. Žilinčania ju však nevyužili a na svojom klzisku prehrali s aktuálne štvrotu Dubnicou. Víťazstvo hostí zariadila najnovšia posila Jeremiah Addison. Vlci tak o pozíciu lídra naďalej bojujú s Humenným, ku ktorému sa na rozdiel jediného bodu dotiahol práve dubnický Spartak.

HK‘95 Považská Bystrica - HK Brezno Knights 8:2 

Góly: 6. Ďurkech (Pšurný, Hlinka), 12. Švantner (Haluška), 19. Róbert Huna (Lušňák, Cibák), 25. Róbert Huna (Lušňák, Ďurkech), 39. Lušňák (Cebák, Cíger), 44. Kraut (Ligas, Droppa), 47. Tománek (Zlocha, Kuboš), 56. Pšurný (Švantner, Omelka) - 45. Krasničan (Rákoš), 54. Ďordík (Bálint). 

S druhým ligovým poschodím v slovenskom hokeji sa už dozaista lúči Brezno, ktoré pricestovalo na ľad "panterov". Domáci hráči si schuti zastrieľali, hladko zvíťazili a potvrdili svoju pozíciu medzi najlepšou šesticou, ktorá má garantované štvrťfinále play-off. Hostí už čaká istý zosun do nižšej súťaže.