Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dve zmeny v nominácii Argentíny: Nemôže počítať s Correom a Gonzálezom

Aktualizované
Ángel Correa cestuje na záverečný šampionát. Nahradí zraneného Gonzáleza.
Ángel Correa cestuje na záverečný šampionát. Nahradí zraneného Gonzáleza.Reuters
Argentína je nútená urobiť v nominácii dve zmeny. Nica Gonzáleza (24) zastavil pred štartom MS v Katare zranený sval. Nahradí ho Ángel Correa (27). Druhým hráčom, ktorý sa na turnaji nepredstaví, je Joaquín Correa (28).

Oznámenie prišlo deň po tom, ako tréner Lionel Scaloni uviedol, že pred výkopom úvodného duelu proti Saudskej Arábii (22.november) môže prísť v kádri k vynúteným zmenám. 

"V priebehu štvrtkového tréningu si Nico González poranil sval, ktorý mu nedovolí cestovať na záverečný šampionát. Namiesto neho si trénerský kolektív povolal Ángela Correu," uvádza sa vo vyhlásení národného tímu Argentíny.

Vo štvrtok večer prišla z tábora "Albiceleste" ešte jedna správa. Futbalista Interu Miláno Joaquín Correa bude v Katare chýbat taktiež pre zranenie. Na jeho miesto prichádza Thiago Almada z Atlanty United.

Úradujúci šampióni Copa América okrem toho sledujú zdravotný stav obrancu Cristiana Romera a ofenzívnych hráčov Alejandra Gómeza i Paula Dybalu. Ani jeden z menovaných sa nepredstavil v stredajšej generálke na MS v Katare pri výhre 5:0 so SAE.