Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dvere do Anglicka si nezabuchol. Ronaldo by mohol od júla hosťovať v Newcastli

Cristiano Ronaldo po prílete do Saudskej Arábie. V pozadí jeho najstarší syn a manželka Georgina Rodríguezová.
Cristiano Ronaldo po prílete do Saudskej Arábie. V pozadí jeho najstarší syn a manželka Georgina Rodríguezová. Profimedia
Prestup portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (37) do saudskoarabského klubu Al-Nassr obsahuje klauzulu pre hráčov možný presun do Newcastlu United.

Informoval o tom španielsky športový denník Marca, podľa ktorého by dodatok zmluvy umožnil hosťovanie Portugalčana už v júli.

Účastník Premier League je rovnako ako arabský klub vo väčšinovom vlastníctve Saudskoarabského investičného fondu. Marca bez uvedenia zdrojov napísala, že klauzula nadobudne platnosť v prípade, ak sa Newcastle kvalifikuje do nasledujúceho ročníka Ligy majstrov. "Strakám" patrí aktuálne tretia priečka, pričom priamu miestenku si zabezpečia prvé štyri tímy.

Uvítací ceremoniál pre päťnásobného držiteľa Zlatej lopty sa mal uskutočniť v utorok na štadióne Al-Nassr. Podľa správ médií bude tridsaťsedemročný útočník zarábať 200 miliónov dolárov (211 miliónov eur) za sezónu. Zmluva má platnosť na dva a pol roka.