Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dvestobodové derby v Los Angeles, vyrovnaný duel medzi 76ers a Bucks

Clippers ovládli bitku o Los Angeles.
Clippers ovládli bitku o Los Angeles.Profimedia
Otvárací duel nového ročníka NBA majú za sebou už všetky tímy zámorskej súťaže. Zoznam skompletizovali mužstvá Los Angeles Clippers a Milwaukee Bucks - oba celky vstúpili do aktuálnej sezóny výhrou.

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 88:90

Prvou prekážkou pre Bucks bol káder 76ers na čele s Jamesom Hardenom. Práve hviezdny rozohrávač bol s 31 bodmi najlepším strelcom duelu, no ani jeho zápis a viac než 40-minútový pobyt na palubovke nestačili na domácu výhru .

Hostí potiahol za úspechom najmä 21-bodový krídelník Giannis Antetoukounmpo, ktorému so 17 bodmi sekundoval Brook Lopez.

Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 97:103

Stret plný zvratov priniesla bitka o Los Angeles. Vstup do zápasu vyšiel lepšie hosťujúcemu tímu a prvú štvrtinu ovládli Clippers s náskokom 12 bodov. Totožný počin sa však podaril aj kádru Lakers a polčasové skóre znelo 56:56. Tretie dejstvo opäť patrilo hosťom, ktorý napokon dokázali duel dotiahnuť do víťažného konca.

Podarilo sa im to aj napriek tomu, že traja najefektívnejší hráči stretnutia boli z družstva Lakers - Walker, Davis a James sa spolu postarali až o 71 bodov, ale z výhry sa netešili.