Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Evenepoel pokračuje v Soudal-Quick Step, cieľom je triumf na Tour de France

Evenepoel bude naďalej jazdiť za tím Soudal-Quick Step.
Evenepoel bude naďalej jazdiť za tím Soudal-Quick Step.JASPER JACOBS / BELGA MAG / Belga via AFP
Hviezdny belgický cyklista Remco Evenepoel (24) vyvrátil špekulácie o prestupe do tímu Red Bull-Bora hansgrohe. Novinárom v dejisku majstrovstiev sveta povedal, že aj budúci rok bude pretekať v drese belgickej stajne Soudal-Quick Step.

Hoci má Evenepoel so svojím súčasným zamestnávateľom zmluvu do roku 2026, jeho budúcnosť v tíme bola predmetom špekulácií. Už vlani sa jeho meno opakovane spomínalo s možným prestupom do tímu Ineos, tentoraz sa špekulovalo o stajni Red Bull-Bora hansgrohe.

"Všetko je jasné - zostanem tam, kde som teraz. Žiadne prestupy," zdôraznil Evenepoel, ktorému sa tento rok podarilo dosiahnuť víťazné double v časovke a cestných pretekoch na olympijských hrách v Paríži a v nedeľu v Zürichu obhájil aj titul majstra sveta v časovke.

"Ako vždy sa objavilo veľa špekulácií a bolo to celkom zábavné počúvať, ale nič sa nezmenilo. Zostanem so svojimi tímovými kolegami a budeme pracovať a bojovať za najväčší cieľ, ktorý máme - jedného dňa vyhrať Tour de France," uviedol Belgičan pre cyclingnews.com.