Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Fantastický Booker s takmer 60 bodmi, v Clevelande rozhodlo až predĺženie

Na palubovke Suns dominoval jediný hráč.
Na palubovke Suns dominoval jediný hráč.Profimedia
Noc v NBA patrila len jednému mužovi, ktorého meno znie Devin Booker (26). Hráč Phoenixu Suns predviedol skutočnú one-man show a v súboji s New Orleans sa utrhol z reťaze.

Los Angeles Clippers - Washington Wizards 102:93

San Antonio Spurs - Miami Heat 101:111

Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks 100:99 pp

Tretí celok Východnej konferencie privítal na svojej palubovke káder Mavericks bez ťahúňa mužstva Luku Dončiča. Zastúpiť sa ho snažila dvojica Walker a Wood, ktorá spolu nazbierala 58 bodov, no víťazstvo to neprinieslo. Po základnom hracom čase znel rezultát 96:96. V predĺžení domáci potvrdili rolu papierového favorita a ostávajú v závese prvých dvoch tímov východu.

Milwaukee Bucks - Utah Jazz 123:97

Houston Rockets - Portland Trail Blazers 95:107

Predposledné mužstvo tabuľky západu hostilo káder zo šiesteho miesta. Domáci dokázali byť lepší len v záverečnej štvrtine, inak mal kontrolu zápasu vo svojich rukách Portland. Najvýraznejšie sa na víťazstve hostí podieľal Anfernee Simons, ktorý zaznamenal 32 bodov.

Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 115:109

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans 118:114

Meranie síl mužstiev z horných poschodí Západnej konferencie bolo v programe na palubovke Suns. Jedinečné vystúpenie predviedol vo farbách domácich Devin Booker, ktorý zaknihoval neuveriteľných 58 bodov a pridal aj šesť doskokov a pät asistencií.

V aktuálnej sezóne to pre 26-ročného Američana bolo po druhý raz, čo pokoril hranicu 50 bodov. Zároveň sa stal šiestym najmladším hráčom histórie NBA, ktorému pri jeho mene svieti 12-tisíc bodov. Pred ním sú len LeBron James, Kevin Durant, Kobe Bryant, Carmelo Anthony a Tracy McGrady.