Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Favoriti ostali prekvapení. Prvá trojica Západnej konferencie NBA zaváhala

Nuggets nestačili na protivníka z Minnesoty.
Nuggets nestačili na protivníka z Minnesoty.Profimedia
Zámorský basketbal najvyššej kvality prial mužstvám, ktoré neboli favoritmi. Cenné skalpy kvalitných kádrov si na svoje kontá pripísali Raptors, Knicks, Timberwolves i Pelicans.

Charlotte Hornets - Orlando Magic 113:119

Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 103:122

Memphis Grizzlies - Toronto Raptors 103:106

Toronto po zápase s Houstonom čakal protivník z opačného pólu - Raptors vo svojom ťažkom boji o prienik medzi najlepšiu desiatku Východnej konferencie zavítali na palubovku mužstva z druhého miesta tabuľky západu. Proti favorizovanému Memphisu však dokázali uspieť a to aj napriek tomu, že v súboji s ním vyhrali len jednu štvrtinu. Ďalšou zaujímavosťou úspechu hostí je počet bodov ich najproduktívnejšieho protagonistu, Pascal Siakam ich nazbieral iba 19. Pre Grizzlies to bola tretia prehra v rade.

New York Knicks - Philadelphia 76ers 108:97

Knicks hostili celok z vrchných poschodí východu, s ktorým ich bilancia tohtosezónnych vzájomných duelov znela 1:1. Tretí stret ovládli hráči z New Yorku a nič na tom nezmenil ani 31-bodový výkon Joela Embiida. Domáce mužstvo tak upozornilo Miami a zaklopalo na bránu prvej šestky tabuľky. Hostia po neúspechu v prostredí súpera ostávajú na tretej priečke.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 128:98

O najlepšiu šesticu sa vo svojej konferencii chcú pobiť aj Timberwolves, ktorí si zmerali sily s lídrom západu. V novom roku už tohto oponenta dokázali poraziť a podarilo sa im to aj tentoraz. Denver po trojzápasovej sérii víťazstiev podľahol hostiteľovi rozdielom troch desiatok bodov. V pozore bude musieť byť Dallas, ktorému Minnesota dýcha na chrbát.

New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 136:104