Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Freiburg porazil Hoffenheim, Union stratil body v boji o titul

Aktualizované
V súboji Freiburgu s Hoffenheimom sme videli niekoľko tvrdých súbojov.
V súboji Freiburgu s Hoffenheimom sme videli niekoľko tvrdých súbojov.Profimedia
Futbalisti Freiburgu zvíťazili v 24. kole nemeckej Bundesligy na domácej pôde nad Hoffenheimom. Bayer Leverkusen uspel v prestrelke s Werderom Brémy a stratu zaznamenal Union Berlín.

Freiburg - Hoffenheim 2:1 (1:0)

Góly: 5. Eggestein, 89. Doan - 49. Stiller

ČK: 84. Kabak

Freiburg čaká dôležitý súboj v osemfinále Európskej ligy proti turínskemu Juventusu a tak sa chceli hráči v domácej súťaži naladiť na pozitívnu vlnu. Podarilo sa im to už v 3. minúte. Maximilian Eggestein napálil odkopnutú loptu do hornej časti siete po tom, ako si k nemu našla cestu vo vnútri pokutového územia.

Hoffenheim vyrovnal zásluhou Stillera krátko po prestávke a začínalo sa od začiatku. V 84. minúte oslabil hostí Kabak, ktorý putoval do spŕch a domáci početnú výhodu využili minútu pred koncom riadneho hracieho času. Ritsu Doan si parádne načasoval nábeh na center a loptu napálil zvnútra šestnástky rovno do pravého dolného rohu.

Werder Brémy - Bayer Leverkusen 2:3 (1:1)

Góly: 30. Ducksch, 85. Fullkrug (pen.) - 34. Bakker, 56. Frimpong, 83. Hložek

Wolfsburg - Union Berlín 1:1 (0:0)

Góly: 84. Wimmer - 71. Juranovič

Spokojní nemôžu byť v Berlíne. Miestny Union totiž na ihrisku ôsmeho Wolfsburgu viedol od 71. minúty, domáci ale šesť minút pred koncom riadneho hracieho času vyrovnali. Hostia tak postupne klesajú v tabuľke, momentálne sú na 4. priečke a ich sen o majstrovskom primáte dostáva vážne trhliny.