Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jakúbek vystrelil Košiciam tri body, Trebišov s prvým jarným víťazstvom

Jakúbek sa stal gólovým hrdinom Košíc.
Jakúbek sa stal gólovým hrdinom Košíc.FC Košice
Druhá najvyššia futbalová liga na Slovensku pokračovala po piatkovom zápase v dianí svojho 26. kola. V každom z troch sobotňajších duelov bol k videniu pokutový kop, zakaždým ho malo k dispozícii mužstvo, ktoré napokon prehralo. Dôležité body si pripísali Košičania a na lídra z Prešova vytvárajú neustály tlak.

Dubnica - Košice 1:2 (1:1)

Góly: 38. Babovič (pen.) - 1. a 52. Jakúbek

Východniari od štartu jarnej časti súťaže ešte neprehrali a nemali v úmysle meniť to ani na ihrisku Dubnice. Košičanom sa podaril raketový vstup do zápasu, keď gólovú oponu stretnutia otvoril Matej Jakúbek už v prvej minúte. Domácim sa sedem minút pred polčasom podarilo vyrovnať z penalty, no keď rovnaký časový úsek ubehol po prestávke, svoj druhý presný zásah pridal strelec v košickom drese. Mužstvo z metropoly východu zvíťazilo a na prvú priečku naďalej stráca štyri body.

Prvá pätica 2. ligy
Prvá pätica 2. ligyFlashscore

Púchov - Komárno 2:3 (1:1)

Góly: 18. Holiš, 54. Kopičár (pen.) - 45+2. Pilný (vl.), 65. Pastorek, 79. Németh

Košický káder sa síce v tabuľke pozerá len smerom hore, za chrbtom však má odhodlané Komárno, ktoré na jar takisto ešte nespoznalo chuť prehry. Mužstvo z juhozápadu Slovenska získalo všetky body aj v Púchove a od druhého miesta ho delí šesť bodov. Pre Púchov to bol tretí neúspešný zápis z ostatných piatich ligových súbojov.

Trebišov - Humenné 2:1 (2:1)

Góly: 14. Vaľovčin, 30. Begala - 39. Mateus (pen.)

Po šiestich prehrách a dvoch remízach čakala na futbalistov Trebišova skúška v podobe derby duelu s Humenčanmi, ktorí sa chcú vzdialiť bojom o záchranu. O všetkom podstatnom rozhodla už prvá polovica stretnutia, keď určila konečný rezultát. Domáci dokázali svojho oponenta zdolať aj druhýkrát v sezóne a pripísali si prvú jarnú výhru.

Tabuľkové postavenie Humenného
Tabuľkové postavenie HumennéhoFlashscore