Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tri bitky tabuľkových susedov, Petržalka sa gólovo utrhla z reťaze

Aktualizované
Mužstvo z Bratislavy si schuti zastrieľalo.
Mužstvo z Bratislavy si schuti zastrieľalo.FC Petržalka
Nedeľa si pre fanúšikov druhej najvyššej súťaže pripravila pokračovanie 26. kola. V troch zo štyroch duelov sa stretli mužstvá, ktoré to v tabuľke majú k sebe veľmi blízko. Petržalčania si úspech zabezpečili gólovou nádielkou.

Petržalka - Dolný Kubín 7:1 (3:1)

Góly: 14 Riznič, 22. a 66. Oduko, 37. Danek, 61. Harba, 82. Sliacky, 85. Assuncao - 2. Kolorédy

Po troch dueloch bez prehry sa domáci tím chystal na meranie síl s tabuľkovým susedom, pred ktorým mal náskok dvoch bodov. Konečný rezultát ale vyzerá, ako keby proti sebe nastúpili mužstvá z opačných pólov tabuľky. Počas osemgólového stretnutia sa jediným strelcom s dvomi presnými zásahmi stal Ogaga Oduko. Aj vďaka jeho príspevkom Petržalka odskočila od poslednej štvorice, v ktorej zotrval práve Dolný Kubín.

Slovan Bratislava "B" - Pohronie 1:1 (1:0)

Góly: 36. Mráz (vl.) - 60. Mazáň

Súboj susedov z tabuľky bol na programe aj v hlavnom meste. V prípade víťazstva sa hostitelia mohli dostať na štvrtú priečku, kde by nahradli svojho dnešného oponenta. Nestalo sa, v Bratislave sa zrodil nerozhodný výsledok, ktorý viac vyhovuje Pohroniu. Rezerve Slovana sa nepodarilo vyhrať štvrtý raz po sebe, hostia neprehrali už šesťkrát v rade.

Prvá pätica tabuľky 2. ligy
Prvá pätica tabuľky 2. ligyFlashscore

Žilina "B" - Šamorín 3:3 (1:1)

Góly: 13. a 64. Trabalík, 50. Snajder - 3. Bahi, 51. Csóka, 58. Záhradník

Ďalším súbojom, v ktorom sa stretli mužstvá nachádzajúce sa v tabuľke vedľa seba, bol zápas v Žiline. Stret ôsmeho s deviatym tímom ponúkol poltucet presných zásahov, no znamenal len deľbu bodov. O všetkom dôležitom bolo rozhodnuté chvíľu po hodine hry. K prvej päťke sa tak žiadny zo zúčastnených protagonistov výraznejšie nepriblížil.

Rača - Považská Bystrica 0:0 (0:0)