Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo zavelil k obratu v ázijskej LM, Al-Ittihad odmietol nastúpiť na duel v Iráne

Ronaldo naštartoval cestu za výhrou.
Ronaldo naštartoval cestu za výhrou.Reuters
Cristiano Ronaldo (38) mal v rukách taktovku, keď Al-Nassr v pondelok úspešne prežil hrozbu v ázijskej Lige majstrov. Saudskoarabský tím si v domácom prostredí poradil s tadžikistánskym Istiqlolom Dušanbe 3:1.

Al-Nassr - Istiqlol Dušanbe 3:1

Tesne pred polčasovou prestávkou sa presadil hosťujúci Senin Sebai a poslal klub z hlavného mesta krajiny do vedenia. Istiqlol bol však pod neustálym tlakom, ktorý vyvrcholil gólom Ronalda - Portugalčan sa šikovným zakončením pripomenul v 66. minúte.

Anderson Talisca o šesť minút neskôr poslal saudský tím do vedenia a o ďalších päť zaknihoval Brazílčan aj druhý gólový zárez, ktorým pečatil triumf. Víťazstvo bolo pre Al-Nassr druhým v skupinovej fáze súťaže a zverenci Luisa Castra sa posunuli na čelo skupiny E o tri body. Na druhom mieste je po víťazstve 1:0 nad katarským Al-Duhailom iránsky Persepolis

Stretnutie domáceho Sepahanu s tímom Al-Ittihad v skupine C bolo zrušené, pretože hráči hostí zo saudskoarabského klubu odmietli opustiť svoju šatňu. Dôvodom bola socha zavraždeného iránskeho generála Qasema Soleimaniho, ktorá bola umiestnená pri vstupe na ihrisko.

Ázijská futbalová konfederácia uviedla, že zápas, ktorý sa mal hrať na štadióne Naghsh-e Jahan v Isfaháne, bol "zrušený z dôvodu neočakávaných a nepredvídaných okolností".

Posledné výsledky ázijskej LM
Posledné výsledky ázijskej LMFlashscore