Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern sa bude musieť zaobísť bez Pavloviča. Nemecký reprezentant si zlomil kľúčnu kosť

Aktualizované
Pavlovič utrpel nepríjemné zranenie.
Pavlovič utrpel nepríjemné zranenie.ADAM PRETTY / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Bayern Mníchov sa v sobotu po dvoch bundesligových remízach konečne dočkal víťazstva a pred vlastnými fanúšikmi nedal Stuttgartu šancu, no nie všetko bolo z jeho pohľadu ideálne. Zápas nedohral Aleksandar Pavlovič (20). Nemecký reprezentant bude musieť dlhšie pauzovať, pretože si zlomil kľúčnu kosť. V nedeľu sa podrobil operácii.

Bavorský klub vyhral 4:0, ale mladík bol na ihrisku necelých osem minút. Hneď v úvode si na prvý pohľad poranil pravé rameno a vedenie krátko po zápase spresnilo diagnózu s tým, že Pavlovič má zlomenú kľúčnu kosť.

"Pre samotného Aleksa je to veľmi kruté, ale v našom mužstve máme dostatočnú kvalitu na to, aby sme sa s takouto stratou vyrovnali," povedal športový riaditeľ Bayernu Max Eberl.

"V doterajšom priebehu sezóny bol azda naším najlepším hráčom. Jeho kariéru zranenie neovplyvní, pre nás je to, samozrejme, škoda, bude nám chýbať," nechal sa počuť tréner Vincent Kompany.

Pavlovič odohral v tejto sezóne za Bayern deväť súťažných zápasov a na svoj desiaty štart si bude musieť počkať do decembra, keďže bude mimo hry šesť až osem týždňov. Jeho povinnosti na ihrisku by mal z veľkej časti prevziať Joao Palhinha, portugalský stredopoliar prišiel pred sezónou z Fulhamu za viac ako 50 miliónov eur a doteraz bol len náhradníkom.