Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bero prispel gólom k remíze v súboji Bochumu s Kielom, Bayern opäť ponížil súpera

Bero sa zapísal do streleckej listiny.
Bero sa zapísal do streleckej listiny.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Tim Rehbein/RHR-FOTO
Slovenský futbalista Matúš Bero (29) pomohol Bochumu gólom k deľbe bodov s Kielom. Mníchovský Bayern opäť ukázal svoju silu v súboji s Brémami.

Bochum - Kiel 2:2

Bero zaznamenal svoj prvý presný zásah v 22. minúte, keď vyrovnal na priebežných 1:1. Slovenský reprezentant sa pred gólovou akciou dostal k lopte v šestnástke a krížnou strelou po zemi prekonal brankára hostí. Bochum si krátko na to vytvoril náskok 2:1, no prišiel oň v 89. minúte, keď vyrovnal Šuto Mančino. Berov krajan Dominik Javorček sedel na lavičke Kielu.

Brémy - Bayern 0:5

Z Bayernu ide v tejto sezóne strach. Pre Bavorov to bolo desiate víťazstvo po sebe, na čele Bundesligy sú s plným bodovým ziskom. V Brémach gólovo nadviazali na dve vysoké víťazstvá, keď po triumfe v Kieli 6:1 zdolali v zápase Ligy majstrov Dinamo Záhreb 9:2.

Bayern strelil pod vedením trénera Vincenta Kompanyho 29 gólov, čo je nový klubový rekord za prvých šesť súťažných zápasov z pozície kouča tohto celku od založenia Bundesligy. Zažiaril dvojgólový Michael Olise, ktorý zaznamenal aj dve asistencie, po jednom zásahu pridali Musiala, Kane a Gnabry. 

Ďalšie výsledky:

Union Berlín - Hoffenheim 2:1

/L. Bénes hral od 70. minúty/

Heidenheim - Freiburg 0:3

Frankfurt - Mönchengladbach 2:0