Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Náhrada za Neuera? Kompany sa díva do Liverpoolu, zapáčil sa mu Alisson

Neuer by sa mohol po sezóne sťahovať zo šatne Bayernu.
Neuer by sa mohol po sezóne sťahovať zo šatne Bayernu.Profimedia
Bavorský gigant si musí začať zvykať na to, že do budúcnosti bude musieť hľadieť bez prítomnosti dlhoročného lídra tímu Manuela Neuera (38). Už v minulej sezóne bol dlhší čas mimo hry, keď ho po nehode na lyžiach musel medzi troma žrďami nahradiť Sven Ulreich (36). Mníchovčania však chcú údajne v lete novú tvár a tá by mohla prísť z Liverpoolu.

Podľa britského denníka The Sun nastal okamih, keď Neuerovi nebude ponúknutá nová zmluva. Na konci minulej sezóny mu bola predĺžená o ďalší rok, ale rovnako ako v prípade Thomasa Müllera nie je vylúčené, že pôjde o jeho poslednú sezónu v drese Bayernu.

Prestavba tímu pod taktovkou belgického stratéga Vincenta Kompanyho tak bude pokračovať a nebude to malá zmena. Neuera by mohol medzi troma žrďami nahradiť brazílsky brankár Alisson Becker.

Jeho meno sa spája s koncom v Liverpoole odkedy The Reds minuli milióny na prekvapenie tohtoročného Eura Giorgiho Mamardašviliho. Súčasťou dohody bolo, že do budúceho leta ostane vo Valencii, ale potom by sa mal stať na Anfield Road jednotkou.

Becker bol s odchodom spájaný už v lete, zaujímali sa o neho predovšetkým kluby zo Saudskej Arábie, ale exotická destinácia ho nezaujala. Nemecká Bundesliga by mohla byť z jeho pohľadu lákavejšia.