Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prestup do Realu? O ponukách sa musíte porozprávať s mojím agentom, odkazuje Davies

Davies sa sústredí na aktuálne pôsobisko.
Davies sa sústredí na aktuálne pôsobisko.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Heiko Blatterspiel
Dvadsaťtriročný kanadský obranca Alphonso Davies sa v posledných rokoch etabloval do pozície kľúčovej tváre Bayernu. Mníchovský gigant si toho je veľmi dobre vedomý, preto už dlhší čas rieši s mladíkom predĺženie vzájomnej spolupráce. Jeho meno je však výrazne spájané s Realom Madrid, kam by mohol po tejto sezóne odísť zadarmo.

Kanadský bek operujúci na ľavom kraji bude v júni 2025 bez zmluvy, ale očakáva sa, že na voľnej nohe dlho nezostane. Nemecký denník Bild dokonca predikuje možnosť, že Real bude chcieť hráčovi ponúknuť možnosť si ho predzmluvne poistiť.

Davies je aj napriek silnejúcim špekuláciám o jeho budúcnosti pokojný a snaží sa sústrediť na svoje aktuálne povinnosti v Allianz Aréne. "V tejto chvíli sa plne sústredím na tím, za ktorý hrám. Je to Bayern Mníchov a nič iné neriešim. Chcem s ním vyhrať každý zápas, napraviť nevydarenú minulú sezónu, pomôcť mu späť k trofejám,“ uviedol pre spomínaný Bild.

"O možných ponukách sa musíte porozprávať s mojím agentom. Momentálne to nie je niečo, na čo by som sa ho vypytoval. Má moju plnú dôveru a ak príde chvíľa riešiť budúcnosť, budem prvý, komu povie varianty, ktoré sa ponúkajú. Potom sa to dozviete aj vy,“ uzavrel Davies.