Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prvé hodiny Kanea v Bavorsku obrazom: Súkromné lietadlo, červené Audi a smoking

Harry Kane sa stal najdrahším hráčom Bundesligy.
Harry Kane sa stal najdrahším hráčom Bundesligy.@FCBayern
Prestup Harryho Kanea (30) do Bayernu Mníchov nebol jednoduchý. Nekonečné rokovania medzi ambicióznym vedením bavorského klubu a neochvejným Danielom Levym (61) však nakoniec našli konsenzus a kapitán anglickej reprezentácie nastúpil do lietadla. Teda na druhý pokus. Aké boli prvé "nemecké" hodiny čerstvo najdrahšieho hráča v histórii Bundesligy?

Harry Kane pricestoval do Nemecka v piatok popoludní. Pôvodne mal priletieť skôr, ale predseda Tottenhamu Daniel Levy jeho nástup odložil - na poslednú chvíľu chcel zmeniť podmienky presunu. Na najdrahšom prestupe v nemeckej Bundeslige to však nič nezmenilo.

Na mníchovskom letisku čakala na Kanea delegácia Bayernu, ale aj červené Audi, do ktorého napokon nasadol spolu so svojou tehotnou manželkou Kate. Práve v tomto modernom aute neskôr rekordéra anglickej reprezentácie zachytili fotografi.

Harry Kane na ceste do mníchovskej nemocnice.
Harry Kane na ceste do mníchovskej nemocnice.Profimedia

Krátko pred oficiálnym vyhlásením sa rozlúčil s priaznivcami "Spurs" na svojom účte na Twitteri: "Navždy budete v mojom srdci. Ďakujem klubu, ďakujem fanúšikom Tottenhamu."

Samotný bavorský klub potom spôsobil ešte väčšie vzrušenie medzi svojimi podporovateľmi, keď na sociálnych sieťach zverejnil fotografiu smokingu so vstupenkou a odkazom: "Dámy a páni, usaďte sa."

Nasledoval krátky videopríspevok z priestoru divadla či kina, na konci ktorého muž v čiernom smokingu vyslovil: "A akcia!"

Potom prišlo oficiálne oznámenie veľkej posily. Harry Kane, ktorý sa po Robertovi Lewandowskom stane ďalším útočníkom Bayernu svetovej úrovne, bude v Mníchove nosiť dres s číslom 9

Deväť na ihrisku, deväť na drese.
Deväť na ihrisku, deväť na drese.@FCBayern

Nováčik v bavorskom celku pózoval aj s dresom, ktorý upozorňuje na dĺžku jeho zmluvy. Angličan podpísal s nemeckým hegemónom kontrakt do roku 2027.

Kane zatiaľ uzavrel svoje prvé chvíle v Bayerne srdečnými slovami: "Za posledných 24 hodín sa nám s rodinou dostalo v Mníchove neuveriteľného privítania! Som nadšený, že som podpísal zmluvu s takým veľkým klubom s neuveriteľnou históriou, už sa neviem dočkať začiatku!"

Prvýkrát v histórii budú mať fanúšikovia Bayernu možnosť vidieť novú posilu v sobotu večer pred zápasom nemeckého Superpohára proti Lipsku.