Sané rokuje o zmluve, šéfovať mu bude bývalý spoluhráč. Kompanymu maximálne dôveruje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sané rokuje o zmluve, šéfovať mu bude bývalý spoluhráč. Kompanymu maximálne dôveruje

Sané chce zotrvať v Mníchove.
Sané chce zotrvať v Mníchove.Profimedia
Bayern Mníchov po dlhej dobe prepustil nemecký trón niekomu z konkurentov. Nový športový riaditeľ Max Eberl (50) skladá tím, ktorého úlohou bude obnoviť nadvládu bavorského celku nielen na bundesligovom území. Súčasťou kádra by mal byť aj Leroy Sané (28), rýchlonohý krídelník sa zotrvaniu rozhodne nebráni.

Sané prišiel do Bayernu pred štyrmi rokmi z Manchestru City. Zmluvu s nemeckým gigantom má platnú len do júna 2025. Podpis nového kontraktu však dostáva veľmi reálne obrysy.

"Počas uplynulých týždňov som sa pravidelne zmieňoval o tom, ako veľmi si angažmán v Bayerne užívam. Už za sebou máme prvú časť rokovania, vo vhodnom čase si potom znovu sadneme po skončení európskeho šampionátu," prezradil.

Vo funkcii trénera Bavorov skončil Thomas Tuchel a po nečakane zložitom hľadaní sa jeho nástupcom nakoniec stal Vincent Kompany. Niekdajší belgický obranca prišiel z Burnley a Sané ho veľmi dobre pozná, obaja v minulosti bojovali spolu v drese Citizens.

"Maximálne mu dôverujem, pre Bayern odvedie vynikajúcu prácu. Je veľmi ambiciózny a má všetko potrebné na to, aby sa z neho stal vynikajúci tréner," nepochybuje reprezentant Nemecka.

"Skutočným lídrom s dokonalým charakterom bol už na ihrisku, vždy nás doviedol k cieľu. Vzal si na starosti mladých hráčov a neustále nás podporoval," spomína Sané na spoločné chvíle v Anglicku.

Chcem, aby boli hráči odvážni a agresívni celý zápas, hovorí Kompany po príchode do Bayernu