Terzič o Sanchovi: Predvádzal neuveriteľné výkony, ale pochybujem, že si ho udržíme

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Terzič o Sanchovi: Predvádzal neuveriteľné výkony, ale pochybujem, že si ho udržíme

Sancho sa v jarnej časti sezóny podieľal na šiestich góloch.
Sancho sa v jarnej časti sezóny podieľal na šiestich góloch.AFP
Tréner Borussie Dortmund Edin Terzič (41) pochybuje, že sa klubu podarí udržať krídelníka Jadona Sancha (24). Anglický futbalista je v bundesligovom mužstve na hosťovaní z Manchestru United.

Borussia v sobotňajšom finále Ligy majstrov nestačila na Real Madrid a jednou z tém, o ktorých Terzič po zápase hovoril, bol Sancho.

"Za posledných šesť mesiacov predvádzal neuveriteľné výkony. Samozrejme, trvalo mu nejaký čas, kým sa po dlhej prestávke dostal späť do formy. Bolo však cítiť, že jeho kvalita našej hre pomôže," povedal.

"Keď sme ho podpisovali, nehovorili sme o budúcnosti, riešili sme iba aktuálnu sezónu. Som naozaj šťastný, že je s nami. Hrať finále v jeho rodnom meste, to muselo byť preňho špeciálne," vysvetlil Terzič.

"Je z neho cítiť, aký je v klube šťastný. Som veľmi rád, že môžem s Jadonom spolupracovať. Zatiaľ nevieme, čo nám prinesie budúcnosť, ale jemu určite prinesie ďalšie finále Ligy majstrov," uviedol tréner.

"Nie je ľahké analyzovať posledných dvanásť mesiacov, ale myslím si, že máme za sebou sezónu s mnohými vzostupmi a pádmi. Finále Ligy majstrov je určite úspech, ale na druhej strane sme mali veľa zápasov, v ktorých sme nepodali dobrý výkon," prezradil po sobotňajšej prehre s Realom.

Sanchove štatistiky z posledných sezón.
Sanchove štatistiky z posledných sezón.Flashscore

"Po prehre panovalo v šatni veľké sklamanie. Pozitívne na tom je, že sme tu neboli len preto, aby sme odohrali finále, ale aby sme ho vyhrali. Bol to zároveň posledný zápas sezóny, pričom je tu veľa hráčov, ktorí sa klub chystajú opustiť," oznámil Terzič.