Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spomienky na Suáreza: Osmajič z Prestonu vynechá osem zápasov za uhryznutie protihráča

Osmajič vynechá nasledujúcich osem zápasov Prestonu.
Osmajič vynechá nasledujúcich osem zápasov Prestonu.News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia
Útočník Prestonu Milutin Osmajič (25) bol potrestaný osemzápasovým dištancom a pokutou 15 000 libier za uhryznutie obrancu Blackburnu Owena Becka (22) v záverečných minútach septembrového zápasu 6. kola anglickej Championship, ktorý sa skončil bez gólov.

Čiernohorský útočník sa dostal do stretu s Beckom chvíľu po tom, ako bol hráč Blackburnu vylúčený za nakopnutie Duana Holmesa z Prestonu.

Trénera Blackburnu Johna Eustacea sa na pozápasovej tlačovej konferencii pýtali na tento incident. "Beck má na zátylku veľké stopy od uhryznutia. Ukázal to všetkým chlapcom. Je trochu tichý, trochu otrasený," povedal.

Okrem dlhého zákazu činnosti dostal Osmajič, ktorý uznal svoju vinu, za svoje konanie aj pokutu. "Útočník sa priznal k násilnému správaniu okolo 87. minúty, keď uhryzol protihráča," potvrdila v piatok vo vyhlásení Anglická futbalová asociácia.

Futbalista sa svojím činom zaradil po bok bývalého uruguajského reprezentanta Luisa Suáreza, v súčasnosti pôsobiaceho v Interi Miami, ktorý si počas svojej kariéry odpykal niekoľko trestov za uhryznutie protihráčov. Patril medzi ne aj desaťzápasový dištanc počas pôsobenia v Premier League v drese Liverpoolu.