Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Haraslín rozhodol o výhre Sparty, prekonal Ludhu. Uspela aj Slavia, Hruška s čistým kontom

Aktualizované
Hruška pomohol k výhre pražskej Dukly.
Hruška pomohol k výhre pražskej Dukly.Profimedia
Futbalisti Dukly Praha vyhrali v sobotnom zápase 2. kola českej najvyššej súťaže Chance liga nad Bohemiansom tesne 1:0. V drese Sparty úradoval Lukáš Haraslín (28).

Dukla Praha - Bohemians 1:0

Dukla po návrate do najvyššej súťaže zaknihovala prvé víťazstvo, o ktorom rozhodol Tomáš Vondrášek. Neskôr striedal pre zranenie. Tomu však predchádzali dve červené karty. Najskôr bol vylúčený v 23. minúte domáci Matejka a krátko po štarte druhého dejstva putoval predčasne pod sprchy aj hosťujúci Dostál. Za domácich chytal slovenský brankár Matúš Hruška, ktorý udržal čisté konto. Jeho krajan Filip Lichý debutoval za Duklu po príchode zo Slovana, absolvoval záverečnú polhodinu.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Pardubice - Karviná 0:1

Na strane víťaza odohral celé stretnutie Rajmund Mikuš a aj jeho krajan David Krčík, ktorý videl žltú kartu. Z lavičky prišiel do hry aj Martin Regáli. Karviná odčinila prehru na úvod sezóny s Libercom, zatiaľ čo Pardubice ešte nebodovali.

Teplice - Sparta Praha 1:3

Sparta potvrdila pozíciu favorita a získala tri body, takže momentálne ako jediný tím súťaže vyhral oba úvodné stretnutia nového ročníka. O víťazný gól sa postaral slovenský krídelník Lukáš Haraslín v 61. minúte, teda iba minútu po tom, ako na priebežných 1:1 upravoval domáci Harušťák. V nadstavenom čase sa ešte presadili Olatunji a Krasniqi. Za Teplice chytal slovenský brankár Richard Ludha, jeho krajan Roman Čerepkai nenastúpil.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Slavia Praha - České Budějovice 4:0

Slavia bez problémov získala tri body po tom, ako jasne zdolala České Budějovice. O štyri góly sa postarali Doudera, Fila, Prebsl a Wallem. Slovenský krídelník Ivan Schranz nastúpil v základnej zostave a odohral 68 minút, zatiaľ čo jeho krajan Michal Tomič prišiel na ihrisko v závere. Zošívaní stále neinkasovali ani jeden gól a so štyrmi bodmi sú na druhom mieste v tabuľke. Za hostí odohral kompletnú porciu minút Juraj Kotula.