Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Haraslín rozhodol o víťazstve Sparty, České Budějovice majú prvý bod

Haraslín strelil víťazný gól Sparty.
Haraslín strelil víťazný gól Sparty.Profimedia / ČTK / Josef Vostárek
Futbalisti pražskej Sparty vyhrali v sobotnom zápase 7. kola českej Chance ligy na pôde Hradca Králové a s 19 bodmi ostávajú na čele tabuľky.

České Budějovice - Bohemians 0:0

České Budějovice získali prvý bod v novej sezóne a ukončili šesťzápasovú sériu prehier, ale stále ostávajú na poslednom mieste tabuľky, navyše si nezlepšili hrozivé skóre 1:19. V tíme trénera Straku odohraných kompletných 90 minút slovenský stopér Richard Križan, zatiaľ čo na záverečné desiatky sekúnd prišiel jeho krajan Juraj Kotula. Bohemians je deviaty.

Slovácko - Jablonec 0:0

Ani v druhom stretnutí sobotného programu nepadol žiadny gól. Oba tímy mali vyrovnané držanie lopty a aj totožný počet striel. Nastúpilo viacero slovenských hráčov. Na domácej strane absolvovali zhodne po 82 minút Filip Vaško a Patrik Blahút. V drese Jablonca odohral rovnakú porciu Dominik Hollý, zatiaľ čo Sebastián Nebyla striedal až v nadstavenom čase.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Hradec Králové - Sparta Praha 0:2

Sparta po postupe do hlavnej fázy Ligy majstrov dobre preladila na domácu súťaž a potvrdila pozíciu favorita. O víťazný gól sa pritom postaral slovenský reprezentant Lukáš Haraslín, bol jeho tretí v sezóne, ihrisko opustil v 84. minúte. Hlavnou hviezdou však bol kosovský útočník Albion Rrahmani, pretože pri ligovom debute skóroval aj asistoval. Za domácich odohral celý duel Samuel Dancák, zatiaľ čo Lukáš Čmelík nezasiahol do hry pre zranenie.