Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Neúspešná premiéra Straku, Hradec po zaujímavom priebehu zdolal Mladú Boleslav

Aktualizované
Straka si premiéru v novom pôsobisku predstavoval inak.
Straka si premiéru v novom pôsobisku predstavoval inak.Profimedia
Futbalisti Pardubíc vyhrali v nedeľnom stretnutí 3. kola Chance ligy na ihrisku Českých Budějovíc. Hradec Králové napriek červenej karte z úvodu zdolal Mladú Boleslav. Duel Karvinej s Ostravou bol odložený.

České Budějovice - Pardubice 1:3

Nový domáci tréner František Straka si premiéru rozhodne predstavoval inak. Hostia rozhodli o svojom víťazstve už počas úvodných 23 minút, v ktorých strelili tri góly. Všetko odštartoval zásah do vlastnej brány od Keckeisena, potom sa presadil bývalý senický futbalista Kalabiška a tiež Patrák. Za České Budějovice odohral prvý polčas slovenský obranca Juraj Kotula. Na strane Pardubíc znova v bráne nastúpil Viktor Budinský. Z dvoch striel inkasoval raz, prekonal ho rakúsky obranca Trummer.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Hradec Králové - Mladá Boleslav 2:1

Veľmi zaujímavý priebeh malo stretnutie pod bielou vežou, pretože už v druhej minúte si strelil vlastný gól obranca Filip Čihák. O päť minút neskôr vyrovnal Vlkanova, lenže v 19. minúte predčasne putoval pod sprchy domáci Juliš, ktorý predviedol nepekný zákrok. 

Hradec Králové napriek tomu, že hral dlho v oslabení, zvíťazil. O rozhodnutie sa postaral práve spomínaný Čihák. Ten teda napol siete za obomi brankármi. V základnej zostave domácich nastúpili slovenskí hráči Samuel Dancák a Lukáš Čmelík, druhý menovaný bol pred koncom vystriedaný.

Za hostí odohral celý duel obranca Martin Králik, videl žltú kartu. Jeho krajan Kadlec bol na striedačke.