Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ostrava poskočila už na štvrté miesto, Králik prispel k cennej remíze na pôde Plzne

Aktualizované
Ostrava potvrdila úlohu favorita.
Ostrava potvrdila úlohu favorita.Profimedia / ČTK / Pryček Vladimír
Futbalisti Baníka Ostrava vyhrali v nedeľnom zápase 10. kola českej Chance ligy na domácej pôde proti Českým Budějoviciam. Plzeň iba remizoval s Mladou Boleslavou.

Ostrava - České Budějovice 2:1

Baník po domácom víťazstve poskočil už na štvrté miesto. Do vedenia ho poslal Buchta, v druhom polčase pridal ďalší gól Ewerton, ktorý predtým nepremenil pokutový kop. V základnej zostave Ostravy nastúpili Tomáš Rigo a Erik Prekop. Prvý menovaný odohral celý duel, druhý absolvoval 71 minút. V závere sa do hry dostal aj Rusnák. České Budějovice ostávajú s jediným bodom na poslednej priečke, pričom majú skóre 2:23. Richard Križan dostal žltú kartu.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Plzeň - Mladá Boleslav 1:1

Domáci Prince Kwabena Adu skóroval v druhom stretnutí po sebe a poslal Plzeň do vedenia, ale krátko po zmene strán dokázal vyrovnať Tomáš Ladra. Mladá Boleslav hrala od 53. minúty bez vylúčeného Donáta, tesne pred koncom putoval pod sprchy aj domáci Červ. Viktoria ale stratila body, takže na vedúce duo Slavia - Sparta stráca už štyri. Zošívaní majú ešte večerné stretnutie k dobru. Na domácej strane nenastúpil brankár Tvrdoň, jeho spoluhráč Jirka prišiel do hry v 90. minúte. Za hostí absolvoval kompletnú porciu obranca Martin Králik.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Bohemians - Slavia Praha (18:30)