Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň ostáva stopercentná, body pre Boleslav zariadil hetrikový Mareček. Zvíťazil aj Baník

Aktualizované
Mareček rozhodol hetrikom o výhre Mladej Boleslavi.
Mareček rozhodol hetrikom o výhre Mladej Boleslavi.Profimedia
Futbalisti Slovana Liberec remizovali v nedeľnom dueli 2. kola českej ligy so Sigmou Olomouc. Výhodu domáceho prostredia využili Mladá Boleslav, Ostrava a aj Plzeň, ktorá má spoločne so Spartou po šesť bodov.

Liberec - Olomouc 1:1

Liberec poslal do vedenia Nyarko, ale konečný výsledok zariadil Filip Zorvan, ktorý bol pri všetkých doterajších troch góloch Olomouca v tejto sezóne. V úvodnom kole pri výhre nad Českými Budějovicami (2:0) dvakrát asistoval. Za domácich nastúpil v základnej zostave Ľubomír Tupta, ktorý odohral 66 minút. Jeho krajan Lukáš Letenay prišiel do hry v 58. minúte a videl žltú kartu. Oba tímy majú v tabuľke po štyri body.

Mladá Boleslav - Slovácko 3:0

Mladá Boleslav zvíťazila hladko, pretože hetrikom sa prezentoval Daniel Mareček, pre ktorého to bol premiérový trojgólový duel medzi seniormi, pričom za ostatné dve sezóny sa až šesťkrát presadil v jednom stretnutí dva razy. Na dva zásahy mu asistoval Kusej. Za domácich odohral celý zápas Králik, ktorý tiež pomohol k čistému kontu. V drese Slovácka boli v základnej zostave Vaško aj Blahút, druhý menovaný v 79. minúte striedal.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ostrava - Jablonec 1:0

Baník zvíťazil vďaka gólu Ewertona, ktorý cez prestávku nahradil slovenského stredopoliara Riga. Rovnako v základe začal aj Rusnák, v 71. minúte prepustil miesto Buchtovi. Na druhé dejstvo prišiel tiež Prekop, zatiaľ čo brankár Holec bol iba na lavičke náhradníkov. Za Jablonec od úvodu nastúpili Nebyla aj Hollý, ten absolvoval 58 minút. Slávik nehral. 

Plzeň - Hradec Králové 1:0

Plzeň potvrdila pozíciu favorita a rovnako ako Sparta má plný počet šiestich bodov. O jediný gól sa v druhom polčase postaral Pavel Šulc, ktorý najskôr nepremenil pokutový kop, ale z dorážky sa už nepomýlil. Na domácej strane prišiel do hry v 82. minúte slovenský krídelník Erik Jirka, jeho krajan brankár Tvrdoň bol iba na striedačke. Za Hradec Králové odohral celý duel Samuel Dancák, do 60. minúty bol na ihrisku Lukáš Čmelík.

Tabuľka Chance ligy po kompletnom druhom kole.
Tabuľka Chance ligy po kompletnom druhom kole.Flashscore