Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podcast so Schranzom: Trpezlivosť je dôležitá, zlom prišiel proti Bosne, vraví útočník Slavie

Livesport Daily #308: Trpezlivosť je dôležitá, zlom prišiel proti Bosne, vraví Schranz
Livesport Daily #308: Trpezlivosť je dôležitá, zlom prišiel proti Bosne, vraví SchranzLivesport
Ivan Schranz (30) strelil na Eure tri góly a stal sa spolu s ďalšími piatimi hráčmi najlepším strelcom šampionátu. Tri týždne po osemfinále s Anglickom nastúpil za Slaviu v úvodnom kole Chance Ligy na pôde Slovácka a bol súčasťou bezgólovej remízy. Ako vníma kabína nie príliš vydarený štart do novej sezóny? Ako sa Schranz cíti po fyzickej stránke po náročnom ročníku a krátkej dovolenke? A čo hovorí na to, že na ME hral na pravom krídle, ale tréner Jindřich Trpišovský ho v klube využíva na iných postoch? Nielen to sme v novom vydaní Livesport Daily, ktorý vytvára materská spoločnosť Flashscore, rozoberali priamo s útočníkom slovenskej reprezentácie.

Harry Kane, Cody Gakpo, Dani Olmo, Georges Mikautadze, Jamal Musiala a Ivan Schranz. To je zoznam trojgólových strelcov na tohtoročnom Eure, ktorí si rozdelili trofej pre najlepšieho kanoniera. A asi len málokto by pred začiatkom turnaja tipoval za najlepšieho strelca práve hráča pražskej Slavie. V novom diele Livesport Daily sa dotkol začiatkov pod trénerom Calzonom v reprezentácii či pozície, na ktorej ho tréner Trpišovský využíva v Slavii.

Žarty o najlepšom strelcovi premenil na realitu. Schranz: Osemfinále nemalo byť maximom

"Trpezlivosť je veľmi dôležitá. Vnímam to, že zlom prišiel asi po trištvrte roku proti Bosne a Hercegovine, keď sme naozaj podali skvelý výkon a vyhrali dôležitý kvalifikačný zápas. Tam bolo vidieť prvky, ktoré od nás tréner chcel, a začalo to vychádzať," hovorí Schranz o progrese reprezentácie.

Livesport Daily #308: Podcast so Schranzom: Trpezlivosť je dôležitá, zlom prišiel proti Bosne, vraví útočník Slavie
Livesport

V stredajšej epizóde podcastu Livesport Daily sme sa venovali aj:

Vyradeniu Slovenska v osemfinále Eura Anglickom.

Ponukám na prestup zo zahraničia po Eure.

Pozícii v Slavii Praha.

Remíze 0:0 so Slováckom v úvodnom kole novej sezóny.

Všetky epizódy Livesport Daily nájdete aj na obľúbených podcastových platformách - Spotify a Apple Podcasts.