Argentína bez Messiho i Scaloniho. Obhajcovia titulu s komplikáciami pred duelom s Peru

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Argentína bez Messiho i Scaloniho. Obhajcovia titulu s komplikáciami pred duelom s Peru

Messi svojim kolegom v treťom zápase skupiny nepomôže.
Messi svojim kolegom v treťom zápase skupiny nepomôže.Profimedia
Lionel Messi (37) vynechá záverečný zápas Argentíny v základnej skupine A kontinentálneho šampionátu Copa América proti Peru. Dôvodom sú problémy so svalom na pravej nohe. Obhajcovia titulu majú na konte plný počet bodov a istotu postupu do štvrťfinále.

Messi sa sťažoval na bolesti už počas stretnutia s Čile. Dôležitého útočníka Argentíny ošetrovali v 24. minúte, no duel napokon dohral. "Trochu ma to trápi, ale dokázal som zápas dohrať. Bolo pre mňa ťažké pohybovať sa, najmä zo strany na stranu. Uvidíme, ako na tom budem," uviedol.

Albicelestes si predtým poradili v skupine aj s Kanadou 2:0, na turnaji tak zatiaľ neinkasovali. "Leo mal v poslednom zápase problém, proti Peru preto nebude hrať. Jeho stav budeme sledovať na dennej báze," informoval asistent trénera národného tímu Walter Samuel.

Ten bude v najbližšom stretnutí v úlohe hlavného kouča, keďže Lionel Scaloni si odpyká jednozápasový trest. Argentínčania ho dostali za to, že v oboch súbojoch skupiny neprišli na ihrisko z kabíny včas pred začiatkom druhého polčasu.