Štýlové sady i mierne nepodarky. Kto z účastníkov Copa América 2024 má najkrajšie dresy?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štýlové sady i mierne nepodarky. Kto z účastníkov Copa América 2024 má najkrajšie dresy?

Suárez a Núñez v nových dresoch Uruguaja.
Suárez a Núñez v nových dresoch Uruguaja.Nike
Väčšinu účastníkov na Copa América 2024 bude obliekať Adidas. Nemecká značka má pod palcom osem národných tímov, zatiaľ čo Nike má štyri, Marathon dva a Puma i Reebok po jednom. Pozrite si vzhľad všetkých dresov.

Peru

Dresy Peru.
Dresy Peru.Adidas

Peruánsky dres je klasikou od roku 1936, keď Inkovia predstavili charakteristický červený pruh cez hruď na olympijských hrách v Berlíne. Verzia od Adidasu na rok 2024 zachováva mystiku.

Jamajka

Dresy Jamajky.
Dresy Jamajky.Adidas

Tohtoročné dresy Reggae Boyz znovu zachytávajú očarujúceho ducha, ktorého karibský tím predstavil svetu na majstrovstvách sveta v roku 1998. Okrem krásy a radosti je v súpravách aj nádych Bafana-Bafana, ktorý len pridáva na príťažlivosti.

Uruguaj

Dresy Uruguaja.
Dresy Uruguaja.Nike / Selección Uruguaya

Modrá farba je na drese La Celeste od Nike veľmi dobre hodnotená, rovnako ako náhradná sada. Dizajn je jednoduchý, Uruguaj je jedným z favoritov na titul.

Ekvádor

Dresy Ekvádoru.
Dresy Ekvádoru.Marathon

Marathon vyrába pre Ekvádor skvelé dresy a ani tie nové nie sú výnimkou. Priečny pruh à la River Plate veľmi dobre pasuje k žltej sade, zatiaľ čo horizontálny pruh à la Boca Juniors na rezervnej vyzerá taktiež skvele.

Venezuela

Dresy Venezuely.
Dresy Venezuely.Adidas

Ďalší solídny kúsok zo spolupráce Adidas-Venezuela. S bordovým dresom sa nedá nič pokaziť, ale rezervný s farbami vlajky sa výrazne vydaril. Jedna sada je retro, druhá je veselá.

Argentína

Dresy Argentíny.
Dresy Argentíny.Adidas

Dres tímu Albicelestes, ktorý si chce nechať v zbierke každý fanúšik. Obe sady žiaria krásou, pozitívom je aj námornícka modrá.

Panama

Dresy Panamy.
Dresy Panamy.Reebok

Jediná súprava od značky Reebok na Copa América 2024. Panama stavila na červenú a bielu farbu. Pripomína Rakúsko? Áno.

Paraguaj

Dresy Paraguaja.
Dresy Paraguaja.Puma

Jediný dres značky Puma na zozname je pomerne zaujímavý. Nemecký výrobca sa popri klasickej pruhovanej klasike pustil aj do modrej verzie.

Brazília

Dresy Brazílie.
Dresy Brazílie.Nike

Nové súpravy Seleção Canarinha vyzerajú tak, že tamojší priaznivci si ich zamilovali. Klasická žlto-zelená verzia je doplnena vzorom oceánu v druhej sade.

Bolívia

Dresy Bolívie.
Dresy Bolívie.Marathon

Marathon tu odviedol solídnu prácu, ktorá neoslní, ale ani nevystraší - rovnako je na tom asi aj tím Bolívie.

USA

Dresy USA.
Dresy USA.Nike

Ako všetci vieme, od roku 1994 musí partnerstvo Nike a USA vytvoriť buď niečo úplne netradičné, alebo niečo mega štýlové. Práve o to sa pokúsili aj v novej kolekcii.

Kolumbia

Dresy Kolumbie.
Dresy Kolumbie.Adidas

Adidas predstavil svetu kolumbijský dres žltej farby s náznakom ohňa, čierna verzia je doplnená oranžovou farbou.

Mexiko

Dresy Mexika.
Dresy Mexika.Adidas

Vďaka spoločnosti Adidas nebude Mexiko na tomto ročníku Copa América hrať v zelenom. Druhý dres s aztéckymi ilustráciami je veľmi pekný.

Kostarika

Dresy Kostariky.
Dresy Kostariky.Adidas

Oproti neprehliadnuteľným dresom z MS v Katare (vyrobeným spoločnosťou New Balance) je práca Adidasu miernym úpadkom. Tieto sady by súperov nemali vystrašiť.

Čile

Dresy Čile.
Dresy Čile.Adidas

Ak sa budete pozerať dostatočne pozorne, na hrudi domáceho dresu Čile nájdete ukrytú hviezdu. To je jediná zaujímavá vec na súpravách La Roja.

Kanada

Dresy Kanady
Dresy KanadyCanada Soccer / Nike

Kanadský národný tím stále hľadá identitu pre svoje dresy. Budú celé červené? Majú mať pruhy alebo rukávy v štýle Arsenalu? Logo Nike v elipse tiež nie je veľmi štýlové.